آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۷۷۹
امیرعبداللهیان مطرح کرد

آمریکا و موساد مظنون اصلی ناامن کردن صادرات ⁧نفت⁩ خلیج فارس

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل سرویس‌های امنیتی آمریکا و موساد را مظنون اصلی ناامن کردن صادرات ⁧نفت⁩ خلیج فارس و دریای ⁧عمان⁩ دانست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیرعبداللهیان در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: سرویس‌های امنیتی آمریکا و موساد مظنون اصلی ناامن کردن صادرات ⁧نفت⁩ خلیج فارس و دریای ⁧عمان⁩ هستند. حماقت عربستان، امارات و بحرین نیز آتش افروزی در منطقه را تقویت کرده است. جمهوری اسلامی ایران با قدرت از منافع ملی خود و ثبات منطقه حمایت، دشمنان را ناامید و کاخ سفید را به عقب می‌راند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۶
سازش نکردن ایران آمریکا را دیوانه کرده است خدا کند آمریکایک تیر خلاص به خود بزند
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰
ما سازش کردیم نمونه شم برجام بود که ما پایبند بودیم و هستیم اما امریکا از برجام خارج شد.. امریکا سرناسازگاری داره
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار