کد خبر:۷۷۱۹۳۷
با حمایت معاونت علمی و فناوری؛

پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران به دستگاه «تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای» مجهز شد

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران را به دستگاه «تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای» مجهز کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات موثری انجام داده است تا شاهد پیشرفت این حوزه نوپا و تاثیرگذار در کشور باشیم.

در این راستا به تازگی پژوهشکده علوم اعصاب «بازتوانی عصبی» دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران به دستگاه «تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای» تجهیز شد. البته سال گذشته نیز ۶ مرکز دانشگاهی و درمانی با حمایت ستاد به سیستم‌ها و تجهیزات پیشرفته درحوزه‌های شناختی مجهز شدند. تجهیزاتی که این مراکز با آن مجهز می‌شوند ساخت محققان داخلی است که با تلاش و همت خود نسبت به ساخت آن‌ها اقدام کرده اند.

ستاد توسعه علوم شناختی از یک سو سیاست تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی سازی تجهیزات درحوزه علوم شناختی را مورد حمایت و پشتیبانی قرار می‌دهد و از طرف دیگر برای توسعه و گسترش دانش علوم شناختی درمراکز علمی و دانشگاهی فعالیت دارد.

روش تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای دارای کاربرد‌های بالینی و توانبخشی بوده و با توجه به نتایج حاصل از تاثیر مثبت این روش درمانی، امروزه تحقیقات گسترده‌ای در شناخت نحوه اثر این شیوه، افزایش کارایی و اثرگذاری و همچنین امکان بکارگیری آن برای درمان دیگر بیماری‌ها و اختلال‌های عصبی-شناختی درحال اجرا است.

طرح ساخت دستگاه تحریک الکتریکی متمرکز فراجمجمه‌ای با حمایت ستاد علوم شناختی، در دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز شد و یکی از روش‌های مورد مطالعه برای درمان اختلالات شناختی و انواع بیماری‌ها است.

عباس نوروزیان معاون تحقیقاتی پژوهشکده علوم اعصاب «بازتوانی عصبی» دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران گفت: این مرکز یک دهه پیش فعالیت درمانی و تحقیقاتی خود را آغاز کرد و درحال حاضر با برخورداری از مراکز تحقیقات «الکتروفیزولوژی»، «مغز و اعصاب»، «ضایعات مغزی و نخاعی»، «ام اس» و «پزشکی ورزشی» سالانه به ۵۰ هزار مراجعه کننده خدمات ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: ستاد می‌کوشد با فراهم آوردن زمینه‌های حمایتی، فرصت‌های مطالعاتی و تحقیقاتی گسترده تری را برای دانشجویان، اساتید و متخصصان در حوزه‌های علوم شناختی مهیا کند و گامی عملی در امر تربیت کارشناسان در حوزه‌های علوم شناختی برداشته شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار