کد خبر:۷۷۲۵۰۸

توقف عبور پرواز‌های آمریکایی از آسمان ایران

دولت آمریکا از شرکت‌های هواپیمایی خود خواست تا ضمن عبور نکردن از مسیر‌های هوایی جنوب ایران، مسیر جایگزینی برای این منظور پیدا کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سازمان هوانوردی فدرال آمریکا بامداد امروز (جمعه) با صدور بخشنامه‌ای عبور هواپیما‌ها و پرواز‌های خطوط هوایی این کشور از بخش‌هایی از حریم هوایی ایران را متوقف کرد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» این بخشنامه اضطراری شامل مسیر هوایی عبوری بر فراز تنگه هرمز و دریای عمان که توسط جمهوری اسلامی ایران کنترل می‌شود بوده و از شرکت‌های هوایی آمریکا خواسته شده تا ضمن عبور نکردن از حریم هوایی جنوب ایران، مسیر جایگزینی برای پرواز‌ها خود پیدا کنند.

این سازمان هوایی آمریکایی در بخشنامه جداگانه‌ای به خطوط هواپیمایی این کشور هشدار داد که نزدیک‌ترین مسیر هوایی مسافربری از جایی که پهپاد نیروی دریایی ایالات متحده توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساقط شد، حدود ۸۰ کیلومتر فاصله دارد.

وبگاه «بلومبرگ» نیز گزارش داد که شرکت هواپیمایی «یونایتد ایرلاینز» بعد از ساقط شدن پهپاد آمریکایی، پرواز‌ها در مسیر هوایی «نیوآرک، بمبئی» را متوقف کرد. مسیری پر ازدحام که معمولا از حریم هوایی جنوب ایران عبور می‌کند.

در بیانیه یونایتد ایرلاینز آمده است: «با توجه به تحولات اخیر مرتبط با ایران، ما بازنگری امنیتی و ایمنی کاملی از مسیر هوایی هند در آسمان ایران انجام داده و تصمیم گرفتیم که پرواز‌ها در این مسیر را متوقف کنیم».

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود: «در نخستین ساعات بامداد امروز (پنجشنبه ۳۰ خرداد) یک فروند پهپاد جاسوسی "گلوبال هاوک" آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد». بر این اساس، این پهپاد با آتش سامانه پدافند موشکی «سوم خرداد» نیروی هوافضای سپاه مورد هدف قرار گرفته و ساقط شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار