کد خبر:۷۷۳۴۹۱
نانکلی در گفتگو با دانشجو:

۴۶ پروژه تعمیر در روستای باوی به عهده جهادگران البرزی قرار گرفت

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی البرز گفت: ۴۶ پروژه تعمیر در روستای باوی به عهده جهادگران البرزی قرار گرفته و ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه خوارزمی برای انجام این پروژه‌ها به خوزستان اعزام می‌شوند.

ابراهیم نانکلی، مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی البرز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه البرز به عنوان استان معین در بازسازی شهرستان باوی در خوزستان تعیین شده است، گفت: ۴۶ پروژه تعمیر در این منطقه به دانشجویان جهادگر البرز سپرده شده است.

نانکلی با بیان اینکه ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه خوارزمی در تیرماه برای انجام پروژه‌های باوی به خوزستان می‌روند، گفت: گروه جهادی دانشگاه سما نیز در اردوی جهادی داخل استان، به آبرسانی در یکی از روستا‌های بخش اخترآباد می‌پردازند.

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی البرز ادامه داد: علاوه بر این اردو که از ۱۳ تیر آغاز می‌شود، چند کارگروه بهداشتی و سلامت نیز در مناطق اطراف حاشیه شهر کرج به موضوعات سلامت و دندانپزشکی مردم می‌پردازند.

وی ادامه داد: یکی از فعالیت‌های دانشجویان جهادگر البرزی در تابستان امسال فضاسازی و زیباسازی در مدارس مناطق محروم است که گروه جهادی شهدای گمنام که متشکل از جهادگران دانشگاه علمی کاربردی البرز است، صورت می‌گیرد.

نانکلی ادامه داد: در همان مدرسه بحث فعالیت‌های عمرانی دیگری نیز صورت می‌گیرد که یک گروه جهادگر دیگر قرار است به مشکلات عمرانی این مدرسه بپردازد.

وی بیان کرد: حیاط این مدرسه آسفالت نیست و در حال رایزنی با چندنفر خیر هستیم که بتوانیم تأمین مالی فعالیت‌های عمرانی در این مدرسه را انجام دهیم.

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی البرز با بیان اینکه جهادگران البرزی در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز وورد می‌کنند، افزود: کارگروه اختصاصی در حوزه آموزش پرورش قارچ و گل در یکی از روستا‌ها فعالیت خواهند کرد.

وی گفت: با همکاری یکی از دانشگاه‌های استان قرار شده سوله دانشگاه در اختیار جهادگران قرار گیرد و آموزش پرورش قارچ در این سوله انجام شود. در این شرایط هم دانشجویان به صورت علمی تولید قارچ را می‌آموزند و هم می‌توانند به تولید قارچ برسند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار