کد خبر:۷۷۳۶۶۲
پرونده ویژه | ارتباط دانشگاه با صنعت

شاکری: دانشگاه خوارزمی براساس برنامه پنج ساله به اهداف خود دست یافت

مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه خوارزمی گفت: دانشگاه خوارزمی براساس یک برنامه پنج ساله به اهداف و چشم انداز‌های مورد تایید خود دست یافته است.

عطا شاکری عضو هیئت علمی دانشکده علوم و زمین دانشگاه خوارزمی و مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره موضوع  قرار داد‌های ارتباط با صنعت این دانشگاه گفت: براساس سیاست گذاری‌های کلان، اولویت‌ها و چالش‌های ما در جامعه مشخص شده است. که از جمله آن‌ها  حوزه آب، محیط زیست، حوزه فناوری به ویژه در زمینه it و حوزه نفت است.

شاکری ادامه داد: با وجود تحریم ها، تکیه به دانشگاه موجب می‌شود دانش فنی در درون کشورانتقال یابد. در حال حاضر دستگاه‌ها و سازمان‌ها به نوعی نیازشان را براساس هم فکری با دانشگاه تدوین می‌کنند.

مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه خوارزمی تصریح کرد: دانشگاه و گروه‌های پژوهشی براساس اولویت‌های کلان جامعه، در زمینه آب، محیط زیست، چالش اجتماعی، بومی سازی دانش فنی، تجاری سازی محصولات ورود پیدا می‌کند.
 
وی با بیان اینکه قرارداد‌های ارتباط با صنعت دانشگاه در سه سال اخیر با رشد خوبی مواجه شده است؛ تاکید کرد: دانشگاه خوارزمی براساس یک برنامه پنج ساله به اهداف و چشم انداز‌های مورد تایید خود دست یافته است. هدف ما این است که  نسبت مبلغ قرارداد‌ها و طرح‌های ارتباط با صنعت، به اعضای هیئت علمی  را افزایش دهیم.
 
شاکری عنوان کرد: هدف دانشگاه افزایش پروژه‌های کلان نیست. شاید ۲۰ پروژه با مبلغ و شرح خدمات کمتر، ارزشش پایین تراز پروژه کلان نباشد. در حقیقت دانشگاه خوارزمی به نوعی ظرفیت سازی می‌کند تا درصد بیشتری از اعضای هیئت علمی و دانشجویان به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی درگیر حل مشکلات جامعه شوند. این مفید‌تر از آن است که چند شخص محدود در زمان مشخص به یک پروژه کلان بپردازند.
 
مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه خوارزمی افزود: دانشگاه خوارزمی برای حل مشکلات جامعه از پایان نامه‌های دانشجویانی که در قالب ورک شاپ‌های تخصصی از نوع پژوهش و فناوری ارائه می شوند و همچنین از اجرای تفاهم نامه‌های کارگروه‌های مشترک حمایت می‌کند.
 
وی درپایان خاطر نشان کرد: درهمکاری‌هایی که با دانشگاه‌های خارجی جهت انجام پروژه‌های دانشگاهی انجام می شود، دیدگاه اقتصادی خیلی مطرح نمی‌شود. درحقیقت زمانی که دانشگاه نیاز صنعت خود را از طریق یک شریک تجاری برآورده می‌کند تعرفه و هزینه بالایی را می‌پردازد، اما زمانی که این پروژه در قالب یک پروژه دانشگاهی مشترک انجام می‌شود، هزینه کمتری را متحمل می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار