مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه خوارزمی گفت: دانشگاه خوارزمی در جهت احصاء مشکلات کشور برنامه رصد اشتغال را دنبال میکند.
عطا شاکری، عضو هیئت علمی دانشکده علوم و زمین دانشگاه خوارزمی و مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره برنامههای این دانشگاه در جهت احصاء مشکلات بازار کار کشور گفت: دانشگاه خوارزمی برنامه رصد اشتغال را دنبال میکند، در این برنامه مشخص میشود، چه رشتههایی بازار کار بهتری دارند و چه رشته - گرایشهایی بازار کارخوبی ندارند. در خصوص این رشته - گرایشها قصد داریم به سمت میان رشتهها حرکت کنیم. تا بتوانیم مشکلات بازار کار را احصا کنیم.
شاکری تصریح کرد: باید بپذیریم همه ابعاد ارتباط با جامعه برای یک دانشجو فقط بحث تحصیل خوب و دانش خوب نیست اگر دانشجویی از سطح علمی بالایی برخوردار باشد، اما نتواند ارتباط خوب برقرار کند و از زبان و بدن خود به نحو احسن استفاده کند وهمچنین مهارتهای کنار دست دانش علمی خودش را از نظر نرم افزاری ارتقا دهد و از انجام سادهترین کارها مانند رزومه نویسی یا تدوین نامه را برنیاید، نسبت به دانشجویی که از سطح علمی متوسطی برخوردار است، اما تمام این مهارتها را دارد موفقتر عمل نخواهد کرد.
مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه دانشگاه خوارزمی در رابطه با مهارت افزایی دانشجویان طرح ۲۰۲۰ را ارائه داده است؛ عنوان کرد: چند سالی است که دانشگاه خوارزمی بر روی طرح ۲۰۲۰ تمرکز کرده است این طرح در حال حاضر جزء الگوهای اصلی وزارت علوم شمرده میشود. علاوه برآن مراکز نوآوری و شکوفایی و همچنین مراکز رشد با حمایتها و برنامههای استارتآپی باعث میشوند، توانمندی دانشجویان و فهم و دیدشان نسبت به حل مشکلات جامعه بیشترشود.
وی با بیان اینکه هر ساله کارگروههای مختلفی در حوزه ارتباط با صنعت برگزار میشود، خاطرنشان کرد: در سال حداقل چندین بار مدیران ارتباط با صنعت دانشگاهها کنار هم جمع میشوند. با ایجاد شبکهای از نمایندگان بخش صنعت، بخش خصوصی و کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس، توانمندی سازیهای لازم را انجام میدهیم. با ایجاد سامانه جامع عرضه و تقاضا تمام نیازهای پژوهشی کشور را متمرکز کرده ایم. تا بتوانیم مشکلات صنعت را کاهش دهیم.