رئیس پژوهشکده گیلان شناسی گفت: تأسیس و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در حوزههای تخصصی فعالیت پژوهشکده سرلوحه کار این است.
سید هاشم موسوی رئیس پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اهداف این پژوهشکده گفت: توسعه زیرساختهای مناسب پژوهش و منابع انسانی در زمینه فعالیتهای پژوهشی مرتبط، جذب پژوهشگران توانمند به عنوان همکار هیأت علمی پژوهشی وابسته در زمینههای مرتبط با فعالیتهای گروههای پژوهشی، تأسیس و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در حوزههای تخصصی فعالیت پژوهشکده سرلوحه کار پژوهشکده گیلان شناسی است.
موسوی با اشاره به حجم قراردادهای پژوهشی منعقده در سال گذشته تصریح کرد: این پژوهشکده به عنوان مجموعه برتر از حیث تعداد قراردادهای پژوهشی در سطح دانشگاه گیلان در سال ۹۷ انتخاب شده است. اکثر اعضای هیئت علمی پژوهشکده طرحهای پژوهشی با بیرون از دانشگاه منعقد کردند که تعداد و مبلغ تقریبی آن ۲۰ طرح به ارزش ریالی ۳ میلیارد بوده است.
رئیس پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان با شاره به عمده برنامهها و فعالیتهای پژوهشکده اظهارکرد: ارتقاء مشارکت با سایر نهادها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی در سطح کشور و خارج از کشور، عقد تفاهم نامه همکاری پژوهشی با سازمانها، نهادها، موسسات، ادارات و شرکتهای دولتی و خصوصی، جزو برنامه های ما است.
وی در ادامه افزود: تشکیل هستههای مطالعاتی – پژوهشی مشترک با دستگاههای اجرایی بر اساس نیازسنجی پژوهشی دستگاهها و تعیین اولویتهای پژوهشی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دستگاهها از دیگر برنامههای این مرکز است.
موسوی با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی مجموعه گیلان شناسی بیان کرد: کارگاهها و کلاسهایی در سالهای گذشته در این پژوهشکده برگزار شده است و درصدد هستیم کلاسهای روش شناسی تحقیق و سایر دورههای مرتبط با حوزه ادب و تاریخ و فرهنگ و گیلان شناسی را با استفاده از ظرفیتهای موجود در دانشگاه برگزار کنیم.