کد خبر:۷۷۶۵۲۷
سلیمی در گفتگو با دانشجو:

آماده نبودن اتاق‌های خوابگاه‌ باعث اسکان دانشجویان در نمازخانه شد / اسکان تابستانه وظیفه دانشگاه نیست

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص اسکان دانشجویان در نمازخانه این دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد.

آماده نبودن اتاق‌های خوابگاه‌ باعث اسکان دانشجویان در نمازخانه شد/ اسکان تابستانه وظیفه دانشگاه نیست

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اسکان دانشجویان در نمازخانه و علت آن گفت: طبیعی است وقتی خوابگاه‌های بزرگ برای تعمیر، نظافت و سمپاشی تعطیل می‌شود دانشجویان باید به خوابگاه‌های دیگر منتقل شوند. ظاهرا یک شب در جریان این انتقال برخی از اتاق‌ها آماده نبود و دانشجویان مجبور بودند در نمازخانه اسکان داده شوند.

وی افزود: این اتفاق در یکی از خوابگاه‌ها رخ داد که روز بعد دانشجویان به خوابگاه منتقل شدند.

رئیس دانشگاه علامه افزود: در دستور العمل‌هایی که برای دانشگاه ارسال شده است اسکان تابستان وظیفه دانشگاه نیست، اما در عین حال دانشگاه تسهیلاتی را فراهم می‌کند که برخی از دانشجویان شهرستانی که ناگزیر هستند در تهران باشند، این شرایط فراهم شود که بتوانند مکانی برای اسکان داشته باشند و فعالیت دانشگاهی خود را ادامه دهند.
 
لازم به ذکر است، چند روز قبل دانشجویان دانشگاه علامه با ارسال تصاویر از اسکانشان در نمازخانه دانشگاه خبر دادند و نسبت به این وضعیت اعتراض کردند.
 
آماده نبودن اتاق‌های خوابگاه‌ باعث اسکان دانشجویان در نمازخانه شد/ اسکان تابستانه وظیفه دانشگاه نیست
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار