کد خبر:۷۷۶۹۷۷
واحدی در گفتگو با دانشجو:

اولویت دانشگاه علم و صنعت کار آفرینی و اشتغال پذیری است

معاون آموزش دانشگاه علم و صنعت گفت: اولویت دانشگاه علم و صنعت تربیت مهندسان کارآفرین و اشتغال پذیر است.

ابوالفضل واحدی، معاون آموزش دانشگاه علم وصنعت، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره تغییر برنامه درسی دانشجویان این دانشگاه گفت: دروس دانشگاهی به طور معمول هر ساله در طول سال تحصیلی مورد بازنگری قرار خواهند گرفت. بروزرسانی برنامه‌های درسی که توسط گروه‌های مختلف درهیئت‌های مربوطه انجام می‌شود بعد از بررسی در شورای برنامه ریزی به تصویب این شورا خواهد رسید و لازم الاجرا می‌شود.

واحدی ادامه داد: در سال جدید تعداد دروسی در زمینه افزایش مهارت دانشجویان، محیط زیست، مدیریت سبز، کارآفرینی وغیره به برنامه درسی دانشجویان اضافه شد. در این راستا تلاش شد تا این برنامه‌های درسی با شرایط موجود کشور تطابق داشته باشند.

معاون آموزش دانشگاه علم وصنعت با بیان این که اولویت ما در دانشگاه کارآفرینی و اشتغال پذیری است؛ عنوان کرد: دانشکده مهندسی علم و صنعت وظیفه تربیت مهندس را برعهده دارد. قصد داریم با سیاست گذاری‌های موجود مهندسانی را تربیت کنیم که توانایی‌های لازم در جهت ایجاد شرایط اشتغال را داشته باشند.

وی با بیان اینکه رتبه بندی دانشگاه‌ها یک کار کیفی است و کمی کردن آن بسیار سخت خواهد بود؛ تصریح کرد: نظام‌های مختلف رتبه بندی در دنیا به صورت مطلق خوب یا بد عمل نمی‌کنند، اما تا حدودی جایگاه دانشگاه‌ها را مشخص می‌کنند.

واحدی تاکید کرد: در رتبه بندی‌های جهانی، دانشگاه‌ها علاوه بر این که به صورت کلی بررسی می‌شوند، به صورت جزئی و با توجه به دانشکده و حوزه تخصصی نیز بررسی خواهند شد.

معاون آموزش دانشگاه علم وصنعت در پایان خاطرنشان کرد: رتبه بندی و مجموعه معیار‌های آن باید مورد نقد و بررسی قرار گیرند، رتبه بندی که در حال حاضر در جهان اجرا می‌شود تنها به عنوان نقطه آغازین این طرح مطرح شد به همین جهت این رتبه بندی نیاز به ارزیابی مجدد در جهت بهبود معیار‌های خود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار