کد خبر:۷۷۸۵۴۱
ترکمان در نشست خصوصی‌سازی:

خصوصی‌سازی در واگذاری ماشین‌سازی ۱۱ بار ناموفق عمل کرده است!

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز گفت: در این ۱۴ سال قریب به ۱۱ بار مزایده برای واگذاری ماشین‌سازی تبریز انجام شده است، که متاسفانه هر ۱۱ بار ناموفق بوده است.

فوری/// خصوصی سازی در واگذاری ماشین سازی ۱۱ بار ناموفق عمل کرده است

محمد صالح ترکمان، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز، در نشست خبری خصوصی سازی که به همت دانشجویان بسیجی دانشگاه سهند آذربایجان شرقی، بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه و مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: ماشین سازی تبریز به عنوان صنعت مادر تخصصی در سال ۵۱ در تبریز تاسیس شد و هدف از تاسیس این شرکت نه تنها تامین ابزار آلات  صنایع مهم کشور مانند صنایع دفاعی، پزشکی و نفت پتروشیمی بوده، بلکه بحث منفک کردن کارخانه‌های دیگر جزو وظایف ماشین‌سازی‌تبریز بوده است.

ترکمان تاکید کرد: در تبریز ۹ کارخانه داریم که از ماشین سازی منفک شده و جزو کارخانه‌های پیشرو در سطح خاورمیانه است. متاسفانه این مجموعه در سال ۸۳ وارد روند خصوصی‌سازی و واگذاری می‌شود تا سال ۹۷ به این روند به طول می‌انجامد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز اظهار کرد: در این ۱۴ سال قریب به ۱۱ بار مزایده انجام شد که متاسفانه هر ۱۱ بار این مزایده ناموفق بوده است.

وی گفت: در سال ۹۴ ماشین سازی تبریز به صندوق بازنشستگی فولاد واگذار شده و صندوق بازنشستگی فولاد به سازمان خصوصی سازی وکالت داد تا ماشین سازی را بفروشند و معادل مبلغ آن را به صندوق فولاد پرداخت کنند.

ترکمان اظهار کرد: وقتی بحث قیمت‌گذاری ماشین‌سازی‌تبریز پیش میکشیم که چرا ماشین سازی تبریز در سال ۹۴ فروخته اید می‌گویند قیمت گذاری ذیل اصل ۴۴ نمی‌آید. واگذاری از شخص به شخص بوده و بحث اصل ۴۴ مطرح نیست.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز بیان کرد:  وقتی فرخزاد در ۳۰ مرداد ۹۷ دستگیر شد بحث فسخ قرارداد وی پیش آمد و اواخر سال ۹۷ حکم او قطعی شد و  محکوم به ۲۰ سال حبس و پرداخت جزای نقدی شد. بحث عودت ماشین سازی به بیت المال از زمان دستگیری فرخزاد مطرح شد، اما نمی‌دانیم چرا سازمان خصوصی سازی این قضیه جدی پیش نگرفت.

ترکمان یاد آور شد: بعد از آن ماجرا ماشین سازی به مزایده جدید گذاشته شد. این مزایده همچنان به قیمت شهریورماه سال ۹۴ گذاشته شد که با فشار تشکل‌های دانشجویی و نماینده‌های مجلس و کارگران، مزایده لغو شد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز تصریح کرد: کمتر از یک ماه از این قضیه شاهد بودیم سازمان خصوصی‌سازی با مذاکره قرار بود ماشین‌سازی‌تبریز را بفروشند که با برخورد قاطع کارگران مواجه شد و کارگران با تحصن، مخالف خود را اعلام کردند و گفتند اگر قرار باشد خارج از روال قانونی ماشین سازی واگذار شود، اجازه فروش را نخواهیم  داد.

وی افزود:  متاسفانه با وجود این که مالک ماشین سازی بازداشت بود، اما همچنان مالکیت ماشین سازی را در دست داشت؛ که تقریبا سه هفته پیش معاونت حقوقی و استان‌های وزارت تعاون اعلام کرد، قرارداد ماشین سازی تبریز با فرخزاد فسخ شده و به صندوق بازنشستگی فولاد عودت داده می‌شود؛ این جدید‌ترین نقطه ابهام در مورد ماشین سازی است.
 
ترکمان گفت: در اینجا برای ما چند سوال پیش می‌آید که چرا باید این صنعت مادر تخصصی واگذار شود؟ سودآوری مالی در این صنعت خیلی مطرح نیست، این صنعت استراتژیک است. همچنین چرا بعد از ۱۱ بار واگذاری موفق نبودید باز هم اصرار به فروش ماشین سازی دارید؟
 
وی ادامه داد: بحث دیگر در مورد اهلیت فرخزاد است. بحث رزومه برای سازمان خصوصی سازی مهم نیست و بحث دیگر در مورد قیمت گذاری برای ماشین سازی تبریز است. ما تمام مدارک‌های موجود را به سازمان بازرسی داده ایم و از نماینده سازمان بازرسی و دادستان می‌خواهیم به این قضیه ورود پیدا کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار