آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۲۸۱

مقام سابق صهیونیست از بیم دستگیر شدن سفر به سوئیس را لغو کرد

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به دنبال دریافت اخطاریه‌ای از سوئیس مبنی بر اینکه به دلیل ارتکاب جرائم جنگی تحت پیگرد قرار دارد سفرش به این کشور را لغو کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ایهود اولمرت» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به دنبال دریافت اخطاریه‌ای از سوئیس مبنی بر اینکه به دلیل ارتکاب جرائم جنگی تحت پیگرد قرار دارد سفرش به این کشور را لغو کرد.

روزنامه «جروزالم پست» چهارشنبه به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نوشت که ایهود اولمرت ، نخست وزیر پیشین (رژیم) اسرائیل دوشنبه قصد سفر به سوئیس را داشت، اما وقتی که وزارت خارجه و دادگستری بیانیه‌ای را مبنی بر جنایتکار جنگی بودن و مورد بازجویی قرار گرفتن از سوی مقام‌های سوئیسی دریافت کردند، او  سفر به این کشور را لغو کرد.

اولمرت بین سال‌های 2008 تا 2009 و حمله اول ارتش این رژیم به غزه، نخست وزیر رژیم اسرائیل بود . در جریان این عملیات 1166 فلسطینی ظرف سه هفته به شهادت رسیدند. وی همچنین  تنها نخست وزیر این رژیم بود که در سال 2016 به اتهام فساد مالی گناهکار شناخته و حبس شد و از فوریه (اسفند) 2016 تا جولای (مرداد ) 2017  را در زندان گذراند.

ایهود اولمرت چند روز قبل نیز نسبت به نتیجه داشتن جنگ دیگری در باریکه غزه ابراز تردید و سپس تأکید کرد، جنگ جدید، واقعیت را تغییر نمی‌دهد و تل‌آویو را به جای اول باز می‌گرداند.

اولمرت در این باره اظهار داشت: «طرح تسویه‌ای با نوار غزه جز اقدام نظامی وجود ندارد ، اقدامی که به هیچ کدام از طرفین کمک نخواهد کرد و به نفع هیچ کسی نیست.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار