کد خبر:۷۸۲۰۱۹

توافق شورای نظامی سودان و معارضان بر سر اعلانیه قانون اساسی

شورای نظامی سودان و ائتلاف اصلی معارضان این کشور بر سر اعلانیه قانون اساسی که قرار است به تشکیل دولت انتقالی منجر شود توافق کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شورای نظامی سودان و ائتلاف اصلی معارضان این کشور بر سر اعلانیه قانون اساسی که قرار است به تشکیل دولت انتقالی منجر شود توافق کردند.

رویترز این خبر را به نقل از «محمد حسن لیبات»، میانجی‌گر اتحادیه آفریقا در امور سودان گزارش داد و به نقل از او نوشت هیئت‌های دو طرف شنبه گفتگو‌های فنی بر سر روند پیشبرد امور را مورد بحث قرار خواهند داد.

خبرگزاری رویترز نوشته در پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی که به توافق طرف‌ها رسیده، نیرو‌های واکنش سریع سودان متعهد شده‌اند در جریان دوران انتقالی زیر نظر فرمانده کل نیرو‌های مسلح فعالیت کنند.

«عمر البشیر» رئیس‌جمهور سابق سودان ۲۲ فروردین در پی گسترش اعتراضات مردمی به نابسامانی اوضاع اقتصادی، با دخالت ارتش برکنار شد و پس از آن یک شورای نظامی به رهبری «عبدالفتاح البرهان» قدرت را به دست گرفت. این شورا مورد حمایت عربستان سعودی، امارات و مصر است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار