
کد خبر:۷۸۴۷۱۶
توئیت بعیدی نژاد درباره رفع توقیف نفتکش گریس -۱
سفیر ایران در لندن عنوان کرد: رفع توقیف گریس-۱ پس از مسیر طولانی حقوقی و فنی که طی کرده، منوط به اعلام تصمیم نهایی مقامات جبل طارق در دادگاه و تایید آن توسط دادگاهی است که امروز باید تشکیل شود.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری دانشجو، حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن ساعتی پیش در صفحه توئیترش نوشت: «رفع توقیف نفتکش حامل نفت ایران (گریس-۱) پس از مسیر طولانی حقوقی و فنی که طی کرده است، منوط به اعلام تصمیم نهایی مقامات جبل طارق در دادگاه و تایید آن توسط دادگاهی است که باید امروز تشکیل شود. به محض اطلاع موثق از تصمیم نهایی، مراتب به اطلاع می رسد.»
یک منبع آگاه به رویترز اعلام کرد که نفتکش «گریس -۱» احتمالاً امروز (پنجشنبه) با حکم دادگاه، مجوز ترک ساحل «جبل طارق» را دریافت خواهد کرد.
این نفتکش که حامل نفت خام ایران بود ۱۳ تیرماه از سوی تفنگداران دریایی انگلیس در جبل طارق توقیف شد. ایران این اقدام انگلیس را راهزنی دریایی خواند و خواستار رفع توقیف هر چه سریعتر آن شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.