آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۳۱۹
با استفاده از دانش روز دنیا؛

شیر آسانسور هوشمند هیدرولیک از سوی فناوران پارک علم و فناوری کرمان تولید شد

شیر آسانسور هوشمند هیدرولیک، از سوی فناوران پارک علم و فناوری استان کرمان طراحی و تولید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شیر آسانسور هوشمند هیدرولیک، توسط فناوران پارک علم و فناوری استان کرمان طراحی و تولید شد.

شیر هیدرولیک یکی از قطعات مهم صنعت آسانسورسازی است و در گذشته از کشور‌های اروپایی وارد کشور می‌شد و به دلیل مشکلات ارزی و قیمتی واردات آن تعطیل شد، اما اکنون فناوران پارک علم و فناوری استان کرمان با دانش و تخصص خود توانستند این شیر را به صورت هوشمند طراحی و روانه بازار و جایگزین محصول خارجی کند.

 ایمان آصف مدیر یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان کرمان و دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته مکاترونیک گفت: صنعت آسانسور یکی از صنایع پر کاربرد در دنیاست و از اواخر سال ۱۳۹۶ یکی از قطعات اصلی این صنعت که ساخت شرکت آلمانی بود با افزایش قیمت ارز، ارزش ریالی این قطعه هم به شدت بالا رفت تا جایی که امکان واردات را به کلی سلب کرد.
 
وی افزود: قیمت این محصول در سال ۹۷ به بالاترین حد آن یعنی به ۱۸ میلیون تومان رسید که توان خرید مصرف کنندگان را به شدت کاهش داد لذا بعد از صرف چند ماه زمان و مطالعه و تحقیق بسیار توانستیم این شیر را با حمایت مادی و معنوی پارک علم و فناوری استان کرمان بومی‌سازی کنیم و مشکل نبود نمونه خارجی در بازار را با جایگزین کردن محصول ایرانی برای بسیاری از پروژه‌هاحل کنیم.
 
 آصف ویژگی‌های متمایزکننده این محصول نسبت به نمونه خارجی را بحث قیمت، ساده بودن و هوشمند سازی آن دانست و اظهار داشت: قیمت نهایی محصول تولیده شده این شرکت نصف نمونه خارجی می‌باشد و ویژگی ساده بودن سیستم آن در نحوه استفاده و به کارگیری است، چون نمونه خارجی به صورت مکانیکی است و از پیچیدگی خاصی برخوردار است.
 
عیب دیگر نمونه خارجی، با تغییر فصول منجر به تغییر درجه حرارت می‌شود وغلظت روغن هیدرولیک موجود در شیر تغییر می‌کرد و باعث عدم کارکرد درست سیستم می‌شد، اما توانستیم با هوشمندسازی این محصول، این مشکل را برطرف کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار