تعامل مراکز آزمایشگاهی با یکدیگر توسعه می‌یابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۵۳۵
اسدی‌فرد:

تعامل مراکز آزمایشگاهی با یکدیگر توسعه می‌یابد

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی گفت: یکی از نیاز‌های اصلی توسعه خدمات آزمایشگاهی ایجاد ارتباط مستمر بین مراکز آزمایشگاهی است.
تعامل مراکز آزمایشگاهی با یکدیگر توسعه می‌یابد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری درباره ضرورت ارتباط بین مراکز آزمایشگاهی بیان کرد: برقراری ارتباط نزدیک بین مراکز آزمایشگاهی یکی از مسائل اصلی مطرح در شبکه است و شبکه فعالیت‌های متنوعی را برای شکل گیری و استمرار این ارتباطات در برنامه کاری خود دارد.

وی افزود: در این ارتباطات مستمر تجربیات و توانمندی مراکز آزمایشگاهی با یکدیگر تبادل می‌شود و فعالیت آن‌ها تنوع بیشتری می‌گیرد.

به گفته اسدی‌فرد، ظرفیت‌های زیادی در مراکز آزمایشگاهی وجود دارد که اگر این تعاملات سازنده بین آن‌ها شکل بگیرد از این ظرفیت‌ها به شکل درستی استفاده خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد: مراکز آزمایشگاهی زیرمجموعه سازمان‌های دولتی و وزارتخانه‌های مختلف، مراکز آزمایشگاهی بخش خصوصی، بخش‌های آزمایشگاهی وابسته به انواع مؤسسات تحقیقاتی و آموزش عالی اعم از دانشگاه، پژوهشگاه، مرکز تحقیقاتی و مواردی از این دست، عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار