پيكر علامه فضل الله با حضور گسترده مردم لبنان تشييع شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۹۳
عصر امروز

پيكر علامه فضل الله با حضور گسترده مردم لبنان تشييع شد

پيكر آيت الله سيد محمدحسين فضل الله مرجع بزرگ شيعيان لبنان، عصر امروز با حضور ده‌ها هزار نفر از مردم لبنان تشييع و در مسجد حسنين ضاحيه بيروت به خاك سپرده شد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در مراسم باشكوهي كه از ساعت 13:30 به وقت بيروت (ساعت 15 به وقت تهران) آغاز شد، پيكر فقيه برجسته و مرجع بزرگ شيعيان لينان، مرحوم علامه محمدحسين فضل الله در ميان حزن و اندوه مردم اين كشور، از مقابل منزل وي تشييع و در مسجد امامين حسنين (ع) واقع در ضاحيه بيروت به خاك سپرده شد.

هيئت‌هايي از ايران، عراق، سوريه، عربستان و بحرين و شخصيت‌هايي سياسي و مذهبي از لبنان و علماي برجسته اديان و مذاهب مختلف در اين مراسم حضور داشتند.

به گزارش خبرگزاري ها در اين مراسم شعارهاي «مرگ بر امريکا» و «مرگ بر اسرائيل» و «لبيک يا حسين» طنين انداز شد.

وليد جنبلاط، شيخ نعيم قاسم، معاون دبيركل حزب الله و سيد علي فضل الله فرزند علامه از جمله شخصيت هاي لبناني حاضر در اين مراسم بودند.

بر اساس اين گزارش، هيئت عاليرتبه اي از جمهوري اسلامي ايران شامل آيت الله احمد جنتي دبير شوراي نگهبان به نمايندگي از رهبر معظم انقلاب اسلامي، مسعود زريبافان معاون رئيس جمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران به نمايندگي از سوي رييس جمهور، آيت الله محمد علي تسخيري و علاءالدين بروجردي، رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي و حجت الاسلام محمد حسن اختري دبير كل مجمع جهاني اهل بيت (ع) و تعدادي از نمايندگان مجلس در اين مراسم حضور داشتند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار