آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۶۸۰
در مراسم رونمایی از داروی زجر تنفسی نوزادان؛

ستاری: تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: امسال تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم که مجموع سه درصد دارو‌های وارداتی و کل مواد اولیه دارویی را پوشش می‌دهد.

//

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در مراسم رونمایی از داروی ایرانی زجر تنفسی نوزادان که امروز، سوم شهریورماه در البرز برگزار شد، گفت: تولید دارو به یک اکوسیستم قوی نیاز دارد تا در آن محققی که کار پژوهش انجام می‌دهد بتواند به سرمایه گذار و شتاب دهنده‌ای که خروجی پژوهش را تجاری سازی می‌کند، وصل شود.

ستاری افزود: از طریق این اکوسیستم می‌توان سرمایه و پول بخش خصوصی را به حوزه پژوهش تزریق کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: باید بپذیریم با اعتبارات و بودجه دولت نمی‌توان محصول تولید کرد و این پول باید صرف توسعه زیرساخت‌ها در حوزه‌های مختلف شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با ابراز نگرانی در خصوص وضعیت تامین غذا گفت: حوزه غذا در تمامی کشور‌ها استراتژیک است، چون اگر نتوانیم نیاز‌های غذایی جامعه را فراهم کنیم دیگر مهم نیست چه سلاحی می‌سازیم و در حوزه دفاع چه اتفاقی می‌افتد.

ستاری با بیان اینکه کشور در حوزه تامین غذا وابستگی‌های جدی دارد، بیان کرد: فکر می‌کنیم تولیدکننده گوشت و مرغ هستیم، ولی برای ما خطوط مونتاژ تعریف کرده‌اند و اغلب مایحتاج این صنایع از جوجه یک روزه گرفته تا غذا و ... وارداتی است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین واردات ما کنجاله و سویا و ... است که ارز بری زیادی دارد؛ در شرایط فعلی ما فقط توسعه دهنده مرغداری و دامداری‌ها هستیم و بخش اصلی ماجرا که حوزه دانشی است و ارزش افزوده زیادی دارد کاملا مغفول مانده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اخیراً تمامی شرکت‌هایی که در حوزه بیوتک انسانی فعالیت دارند تشویق می‌شوند تا وارد حوزه دام و طیور و آبزیان شوند چرا که حوزه‌ای است که ارزش افزوده زیادی دارد و نیاز روز کشور است.

وی گفت: امسال تمرکزی جدی در بحث تولید دارو‌های بیوتک صورت داده‌ایم که مجموع سه درصد دارو‌های وارداتی و کل مواد اولیه دارویی که حدود ۷۰۰ میلیون دلار ارزبری دارند را پوشش می‌دهد.

ستاری اظهار کرد: در حوزه بیوتک، شرکت‌های توانمند و قوی داریم و باید از آن‌ها حمایت کنیم تا مسیر توسعه کشور در شرایط، فعلی هموار شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار