کد خبر:۷۸۷۴۶۷
ستاری در بوشهر:

پول دولت سازنده اقتصاد دانش‌بنیان نیست

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: پول دولت سازنده اقتصاد دانش‌بنیان نیست؛ بلکه لازمه توسعه آن ایجاد همکاری و فعالیت بخش خصوصی و دولتی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر به بوشهر در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران بیان کرد: این سفر فرصتی دوباره شد تا در کنار مردم بوشهر باشم، شهری که یادگاری از دوران جوانی و پایگاه بوشهر دارم و سفر به آن خاطرات قدیمی را برای من زنده می‌کند.

ستاری افزود: بوشهر به دلیل وجود زیرساخت‌های مهم در حوزه‌های نفت، گاز، شیلات و گیاهان دارویی از شهر‌های مهم برای رونق زیست بوم نوآوری و فناوری محسوب می‌شود. البته ظرفیت بالایی که از نظر نیروی انسانی تحصیل‌کرده نیز در این شهر وجود دارد وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.

بخش خصوصی از پارک علم و فناوری بوشهر حمایت کند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ادامه داد: در حوزه اقتصاد دانش بنیان حرکت‌های خوبی در استان آغاز شده است، اما باید این حرکت‌ها شتاب گیرد. در این راستا به زودی پارک علم و فناوری استان با امکانات جدید، خدمات مناسبی را ارائه می‌دهد. البته این زیرساخت دولتی است و مهمتر از آن باید بخش خصوصی وارد میدان شود و سرمایه گذاری در این حوزه‌ها را انجام دهد.

وی با بیان اینکه در این سفر ۸۰۲ میلیارد تومان طرح به بهره برداری می‌رسد، گفت: امروز علاوه بر افتتاح پروژه‌ها، طرح‌های جدیدی نیز آغاز می‌شود و با تاکید بر فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و پارک‌های علم و فناوری و ایجاد سایر زیر ساخت‌ها رونق زیست بوم نوآوری و فناوری در استان بوشهر دنبال می‌شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در ادامه عنوان کرد: پول دولت سازنده اقتصاد دانش بنیان نیست بلکه لازمه توسعه آن ایجاد همکاری و فعالیت بخش خصوصی و دولتی است. در حال حاضر نزدیک به ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند که فروش سال گذشته آن‌ها ۹۰ هزار میلیارد تومان بود. امسال نیز در ۵ ماهه نخست در بحث فروش شرکت‌های دانش بنیان رشد خوبی را مشاهده کردیم و خصوصا تحریم‌ها باعث توسعه فعالیت این شرکت‌ها شد. همچنین در حوزه بازگشت تحصیل کرده‌ها به کشور هم در ۵ ماه نخست سال آمار‌های خوبی را مشاهده کردیم به طوری که در این مدت ۱۵۰ نفر به کشور بازگشتند.

وی درباره رویکرد دولت در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: در این زمینه قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان کاملا اجرایی شده و بر اساس آن بیش از ۱۴۰ نوع خدمت به شرکت‌ها ارائه می‌شود و رشد قابل توجهی را در تعداد این شرکت‌ها ظرف مدت ۵ سال دیدیم. قطعا این اتفاق با تاکیدات مقام معظم رهبری در این زمینه و حمایت‌های دولت و رییس جمهوری رخ داده است. همه این موارد و همراهی دستگاه‌های دولتی و استانداران با این موضوع باعث شد اقتصاد ما جهت گیری خود را بر روی سرمایه گذاری نیروی انسانی تغییر دهد. اقتصاد ما برای پویایی باید هر نوع خام فروشی در محصولات مختلف را کنار بگذارد و توجه خود را روی نیروی انسانی نوآور معطوف کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار