رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: بیش از ۷۰ درصد از دانش آموختگان این دانشگاه شاغل هستند، تا ۲ سال پیش ۲۰ درصد و اکنون ۳۸ درصد از دانش آموختگان این دانشگاه در رشتههای خود مشغول به کار هستند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمد حسین امید رییس دانشگاه علمی کاربردی در خصوص آخرین آمار ثبت نام دانشجویان این دانشگاه برای پذیرش مهر ماه گفت: گرچه امسال کاهش شدید دانشجویان را در کل دانشگاهها شاهد هستیم، ولی دانشگاه ما به دلیل اینکه دانشگاهی مهارتی است و رشتههایی با اشتغال پذیری مناسب دارد، پذیرش مناسبی را نیز داشته است.
امید افزود: ثبت نام داوطلبان دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقطع کاردانی تا پایان این هفته و کارشناسی تا پایان هفته آتی ادامه دارد.
وی، بیکاری را معضل خانوادههای ایرانی دانست و تصریح کرد: راه کاهش آمار بیکاری و افزایش اشتغال، آموزشهای مهارتی است که بیش از دو سوم این آموزشها بر عهده دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه اغلب رشتههای دانشگاه جامع علمی کاربردی بازار کار مناسبی دارند اظهار داشت: رشتههای مختلف در دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود دارد و دانشجویان علاقه مند میتوانند به سمت این رشتهها سوق یابند تا بتوانند به اهدافشان برسند.
وی افزود: مهمترین رکن آموزشهای مهارتی و ظرفیت کافی برای پذیرش را داریم و مشکلی در این خصوص نداریم و براساس سوابق تحصیلی دانشجویان را جذب خواهیم کرد به گونهای که مدرک این دانشگاه در خارج از کشور نیز در درجه اعتبار بالای است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اضافه کرد: رشتههایی در دانشگاه داریم که به محض فارغ التحصیل شدن دانشجو، فرد میتواند مشغول به کار شود و افراد دیگر را نیز به کار بگیرد.
وی با بیان اینکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی رشتههای تخصصی داریم تصریح کرد: این رشتهها با بازار کاری که دارد، اشتغال تضمین شدهای برای فارغ التحصیلان آن دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰درصد از دانش آموختگان این دانشگاه شاغل هستند و تا دو سال پیش ۲۰ درصد از دانش آموختگان در رشتههای خود مشغول به کار بودند، ولی امروز به ۳۸ درصد رسیده است.
وی انعطاف پذیری را یکی از ویژگیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و تصریح کرد: نکته قابل توجه در خصوص دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که میتواند به راحتی طی شش ماه یک رشته جدید راه اندازی و به همین ترتیب رشتههایی که مورد استقبال قرار نمیگرند را حذف کند.