معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه پارک پردیس باید پایه اقتصاد تهران باشد، گفت: براساس شاخص GII تهران جزو ۵۰ شهر فناور جهان است.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهور در هفدهمین رویداد سالیانه پارک فناوری پردیس و تقدیر از شرکتهای نمونه اظهار کرد: درست است امسال برگزاری هفدهمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس را شاهد هستیم، اما این پارک تقریبا ده سال است که وارد کار اجرایی شده و عملکرد خوبی داشته است.
ستاری ادامه داد: خوشبختانه امروز فاز ۳ پارک فناوری پردیس کلنگ میخورد و ما پیشنهاد میکنیم هر کسی قصد سرمایه گذاری دارد همین امروز شروع کند، زیرا مطمئنا سال دیگر دیر خواهد بود و از همین حالا هم ۵۰ درصد واحدهای این فاز مورد سرمایه گذاری قرار گرفته است.
وی افزود: پارک فناوری پردیس تلاش میکند تا در حوزههای مختلف فعالیت کند تا جایی که با دانشگاه آزاد قراردادی منعقد کرده ایم تا بتوانیم از ظرفیتهای دیگر در این پارک استفاده کافی را ببریم.
ستاری با بیان اینکه رشد و توسعه در گروی تلاش جوانان است، گفت: شما جوانان توانستید فعل خواستن را صرف کرده و راه پیشرفت را در کشور باز کنید و ما امروز شاهد آن هستیم که اقتصاد دانش بنیان قابل لمس است و به طور قطع جوانان پایه اقتصاد کشور شده اند و حالا در پارک فناوری پردیس که با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم میکنند، کمک خواهیم کرد و در همین راستا باید به مسئولین محلی پردیس ثابت کنیم که این شهر مثل سایر شهرستانهای تهران خوابگاه نیست.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در همین راستا تاکید کرد: امروز در پارک فناوری پردیس شاهد هستیم که بسیاری از جوانان از خارج از کشور به اینجا میآیند و مستقر هستند و قرار است نیروی کار از تهران به پردیس بیاید نه اینکه گروهی از اینجا به تهران بروند و شبها برای خواب به شهر پردیس بازگردند.
وی تصریح کرد: پردیس باید پایه اقتصاد تهران باشد و براساس آماری که در شاخص نوآوری جهانی (GII) منتشر شده تهران با رتبه ۴۲ جزو ۵۰ شهر فناور جهان است و این به ما نشان میدهد که خام فروشی دیگر در هیچ کشوری ارزش افزوده ایجاد نمیکند. ستاری گفت: اراده مسئولین کشوری و استانی باید همین باشد تا شرایط برای یک جهش خوب جهت جذب جوانان کشور ایجاد شود و البته در این خصوص کارهای اساسی باید انجام گیرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: ما امروز گلایه داریم چرا جوانان ما به خارج از کشور مهاجرت میکنند، اما نمیبینیم که همین جا و در کشور خودمان برای دریافت چهار مجوز باید کلی اذیت شوند و از این سازمان به آن سازمان بروند.
وی تاکیدکرد: امروز شاهد آن هستیم که همه مسئولین ارشد کشوری از رئیس جمهور تا وزرا همه موافق حمایت از فناوران جوان کشور هستند، ولی متاسفانه در سطوح پایین معلوم نیست چه کسانی سنگ اندازی میکنند و باید با این افراد برخورد جدی شود. هدف ما اشتغال جوانان تحصیل کرده و توسعه اقتصاد دانش بنیان است، زیرا میدانیم اقتصاد کشور با تکیه بر این دو اصل مهم توسعه خواهد یافت.