رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: توسعه آموزشهای مهارتی و حرفهای منجر به ارتقای امنیت در کشور نیز میشود؛ زیرا هرگاه سطح درآمد افراد کاهش پیدا کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور امروز در مراسم افتتاحیه مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفهای گیلان، گفت: در شکل گیری هر سیستم آموزشی دو طرف عرضه و تقاضا بسیار مهم است.
عمران مطرح کرد: بخش تقاضا به دانش آموختگان و خانوادهها بر میگردد که خوشبختانه در سالهای اخیر آموزشهای فنی و مهارتی در این بخش از طرفداران بسیار برخوردار شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور تاکید کرد: توسعه آموزشهای مهارتی و حرفهای منجر به ارتقای امنیت در کشور نیز میشود، زیرا هرگاه سطح درآمد افراد کاهش پیدا کند، از لحاظ امنیتی کشورها نیز در خطر میافتند و پرواضح است که آموزش مهارتی منجر به توانمندسازی درآمدی افراد میشود.
وی گفت: امروز دیگر مدرک گرایی در جهان چندان دنبال نمیشود و اکثر جوانان به این آگاهی دست یافته اند که باید به سمت آموزشهای مهارتی بروند و حمایت از این جوانان میتواند بهترین کار خیر باشد.
صالحی عمران اظهار داشت: در بخش عرضه نیز در سیستمهای آموزشی انتظار میرود که کیفی سازی متناسب با نیازهای جامعه صورت بگیرد که تحقق این امر نیازمند اینست که ذینفعان بیشتری درگیر این آموزشها شوند و مجمع خیرین آموزش فنی و حرفهای از شرکهای مهم این سیستم آموزشی هستند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور بیان کرد: هر چقدر کار خیر در سیستم آموزش و مهارت افزایش یابد، سرعت توسعه کشور نیز دو چندان خواهد شد. در حال حاضر بودجه دانشگاههای تراز اول دنیا توسط خیرین تامین میشود.
وی گفت: هیچ چیز در دنیا با ارزشتر از آن نیست که انسان سرمایه اش را در جهت آموزش به جوانان اختصاص دهد.
صالحی عمران خاطرنشان کرد: پنجههای کارآمد در آزمایشگاهها و کارگاهها ایجاد میشود و برنامه ریزی میشود تا خیرین در جهت تجهیز چنین مراکزی بیش از گذشته ورود کنند.