کد خبر:۷۸۸۰۰۲
صالحی عمران در افتتاحیه خیرین دانشگاه فنی و حرفه‌ای:

توسعه آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای منجر به ارتقای امنیت در کشور می‌شود

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: توسعه آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای منجر به ارتقای امنیت در کشور نیز می‌شود؛ زیرا هرگاه سطح درآمد افراد کاهش پیدا کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور امروز در مراسم افتتاحیه مجمع خیرین دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان، گفت: در شکل گیری هر سیستم آموزشی دو طرف عرضه و تقاضا بسیار مهم است.

عمران مطرح کرد: بخش تقاضا به دانش آموختگان و خانواده‌ها بر می‌گردد که خوشبختانه در سال‌های اخیر آموزش‌های فنی و مهارتی در این بخش از طرفداران بسیار برخوردار شده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور تاکید کرد: توسعه آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای منجر به ارتقای امنیت در کشور نیز می‌شود، زیرا هرگاه سطح درآمد افراد کاهش پیدا کند، از لحاظ امنیتی کشور‌ها نیز در خطر می‌افتند و پرواضح است که آموزش مهارتی منجر به توانمندسازی درآمدی افراد می‌شود.

وی گفت: امروز دیگر مدرک گرایی در جهان چندان دنبال نمی‌شود و اکثر جوانان به این آگاهی دست یافته اند که باید به سمت آموزش‌های مهارتی بروند و حمایت از این جوانان می‌تواند بهترین کار خیر باشد.

صالحی عمران اظهار داشت: در بخش عرضه نیز در سیستم‌های آموزشی انتظار می‌رود که کیفی سازی متناسب با نیاز‌های جامعه صورت بگیرد که تحقق این امر نیازمند اینست که ذینفعان بیشتری درگیر این آموزش‌ها شوند و مجمع خیرین آموزش فنی و حرفه‌ای از شرک‌های مهم این سیستم آموزشی هستند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: هر چقدر کار خیر در سیستم آموزش و مهارت افزایش یابد، سرعت توسعه کشور نیز دو چندان خواهد شد. در حال حاضر بودجه دانشگاه‌های تراز اول دنیا توسط خیرین تامین می‌شود.

وی گفت: هیچ چیز در دنیا با ارزش‌تر از آن نیست که انسان سرمایه اش را در جهت آموزش به جوانان اختصاص دهد.

صالحی عمران خاطرنشان کرد: پنجه‌های کارآمد در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها ایجاد می‌شود و برنامه ریزی می‌شود تا خیرین در جهت تجهیز چنین مراکزی بیش از گذشته ورود کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار