آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۸۰۷۳
با هدف استعدادیابی و تربیت نیروی خلاق؛

دانش‌آموزان خلاق حوزه صنعت چاپ سه‌بعدی حمایت می‌شوند

با هدف استعدادیابی و تربیت نیروی انسانی خلاق، اقدام به حمایت از برگزاری دوره‌های آموزشی چاپ سه‌بعدی به دانش آموزان و دانشجویان کرده است.
دانش‌آموزان خلاق حوزه صنعت چاپ سه‌بعدی حمایت می‌شوند
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، چاپ سه بعدی یکی از فناوری‌های جذاب و نوینی است که می‌تواند ایده‌های ذهنی افراد را به واقعیت تبدیل کند. رویایی که به همت متخصصان و نخبگان رنگ واقعی به خود گرفت. این فناوری نوین به شما اجازه می‌دهد که یک مدل سه بعدی از چیزی که در ذهن دارید را بسازید. این مدل را به زبان دستگاه پرینتر سه بعدی ترجمه کنید و دستگاه هم با زبانی که با آن ارتباط برقرار کرده‌اید می‌فهمد که چه چیزی باید بسازد و پس از ساخت آن را به شما تحویل دهد.

با توجه به اهمیت زیاد این حوزه علمی در کشور، ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف استعدادیابی و تربیت نیروی انسانی خلاق اقدام به حمایت از برگزاری دوره‌های آموزشی صنعت چاپ سه بعدی کرده است. این ستاد درصدد برآمده است که نسلی خلاق و ایده پرداز برای آینده صنعت چاپ سه بعدی تربیت و به بازار کار معرفی کند.

در همین راستا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به انتشار فراخوانی برای حمایت از برگزارکنندگان دوره‌های آموزشی چاپ سه بعدی به دانش آموزان و دانشجویان کرده است. در این فراخوان اعلام شده است که برگزار کنندگان این دوره‌های آموزشی اعم از اشخاص حقیقی، حقوقی، شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای ارائه طرح پیشنهادی خود و دریافت حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌توانند تا بیستم شهریورماه سال جاری با شماره تلفن‌های ۲۲۴۱۴۱۹۳-۰۲۱ داخلی ۱۲۱۱ تماس بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار