آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۹۱۰۰
در حاشیه بازدید از اردوی جهادی اردبیل؛

گروه‌های جهادی و موسسات نیکوکاری هم افزایی کنند / توصیه‌هایی برای تخصصی‌تر شدن اردو‌های جهادی

مدیرکل کمیته امداد اردبیل گفت: هم افزایی گروه‌های جهادی و موسسات نیکوکاری باعث انسجام بیشتر فعالیت‌های امدادی در مناطق محروم می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) به دعوت قرارگاه شهید احمدی روشن اردبیل از مناطق محروم اردبیل بازدید کرد.

این بازدید در حاشیه اردوی جهادی دانشجویان اردبیلی صورت گرفت و طی آن، دانشجویان مشکلات منطقه را که در مدت حضور خود در قالب اردوی جهادی، شناسایی کرده بودند، به اطلاع مدیرکل کمیته امداد اردبیل رساندند.

دشتی در این بازدید به تخصصی‌تر شدن فعالیت‌های جهادی اشاره کرد و گفت: کمیته امداد در حد توان خود محرومان و نیازمندان را شناسایی می‌کنند و به آنان یاری می‌رساند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) اردبیل یکی از اقدامات جهادگران را شناسایی افراد و خانواده‌های محروم دانست و گفت: دانشجویان می‌توانند در حین برگزاری اردو‌های جهادی خود، افراد نیازمند را به کمیته امداد معرفی کنند و در این راه اثرگذار باشند.

وی از دیگر راه‌های توسعه فعالیت‌های امدادی را هم افزایی موسسات نیکوکاری و گروه‌های جهادی عنوان کرد و افزود: دراین صورت علاوه بر ساماندهی کمک‌های مردمی، کارا‌ها منجسم‌تر می‌شود و می‌توان خدمات بهتری به مردم در مناطق محروم ارائه داد.

دشتی اولویت کمیته امداد را آموزش مهارت و اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: گروه‌های جهادی دانشجویی می‌توانند در زمینه آموزش‌های همگانی، مهارت افزایی و فرهنگ سازی، کارآفرینی و ترغیب مردم به راه اندازی کسب و کار‌های کوچک یاری گر کمیته امداد باشند.

وی ریشه اصلی مشکلات مردم در حاشیه شهر‌ها را فقر و ناآگاهی عنوان کرد و گفت: مردم این مناطق به دلیل مشکلات مالی و به امید پیدا کردن شغل از روستا‌ها به شهر‌ها مهاجرت می‌کنند، ولی به دلیل نداشتن سواد و مهارت‌های لازم در رسیدن به اهداف خود ناکام مانده و جهت سکونت ناگزیر به حاشیه شهر روی می‌آورند و این مناطق به این دلیل که در محدوه شهری قرارندارند از امکانات زندگی معمولی برخوردار نیستند.

دشتی بیان کرد: همه باید با تعاون و همکاری تلاش کنیم تا با فراهم کردن زمینه‌های اشتغال در روستا‌ها مردم را به دیار خود برگردانیم چراکه روستا‌ها به برکت انقلاب اسلامی از حداقل‌ترین امکانات لازم برای یک زندگی معمولی برخوردارند.

در رسیدگی به مطالبات مردم، از رسالت‌های دانشجویان است

سجاد گلی، دبیرقرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان اردبیل نیز در این بازدید به مشکلات مردم در این مناطق اشاره کرد و با بیان اینکه مطالبه گری از جمله رسالت‌های دانشجویی است، گفت: اعضای قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان اردبیل با حضور در مناطق حاشیه اردبیل درصدد هستند تا با شناسایی مشکلات واقعی مردم این مناطق و پای کار کشاندن مسئولان شهر، حداقل‌ترین امکانات لازم برای زندگی سالم از جمله آب و برق را فراهم کرده و در کنار آن با فرهنگ سازی در بین مردم این مناطق آن‌ها را به سوی زندگی سالم و اجتماعی ترغیب کنند.

گلی برگزاری کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی و آشنایی با کسب و کار‌های کوچک، کم هزینه و درآمدزا را از جمله برنامه‌های قرارگاه احمدی روشن اردبیل عنوان کرد و گفت: تلاش می‌کنیم تا با فراهم کردن زمینه‌های اشتغال علاوه بر حل مشکلات این مناطق، مردم را جهت بازگشت به دیار خود ترغیب کنیم.

پیش از این صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با دعوت قرارگاه احمدی روشن اردبیل به این مناطق سفر کرده و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفته بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار