کد خبر:۷۸۹۳۲۸
اسفندیاری در گفتگو با دانشجو:

طرح ۵ ساله ایجاد رشته «جلوه‌های ویژه» هنوز مجوز لازم را دریافت نکرده است

رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: پنج سال از ارائه طرح ایجاد رشته «جلوه های ویژه» در دانشگاه صدا و سیما می‌گذرد اما این طرح به دلیل روند کند اداری هنوز تایید لازم را دریافت نکرده است.

اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره ساختار این دانشگاه گفت: در سال ۹۸ با حمایت عسگری، ریاست سازمان صدا و سیما و رضی معاون برنامه ریزی، پژوهش و نظارت سازمان صدا و سیما اقدام به اصلاح ساختار دانشگاه صدا و سیما کردیم.
 
اسفندیاری ادامه داد: دو بخش مهم در دوره ریاست سابق سازمان صدا و سیما از ساختار دانشگاه حذف شد. این دو بخش در حوزه معاونت پژوهشی و دانشکده هنر‌های دیجیتال بود. معاونت پژوهشی و حمایت از پژوهش در سطح اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بسیار رکن مهمی در دانشگاه محسوب می‌شود. این حوزه در سال‌های گذشته در دانشگاه صدا و سیما وجود نداشت خوشبختانه با راه اندازی حوزه پژوهش از طرح‌های پژوهشی حمایت خواهیم کرد.
 
رئیس دانشگاه صدا و سیما تصریح کرد: دانشکده هنر‌های دیجیتال به عنوان دانشکده منحصر به فرد در کشور وجود نداشت با تاسیس این دانشکده و پیش بینی ساختار آن به راه اندازی رشته‌هایی همچون جلوه‌های ویژه، طراحی بازی‌های رایانه ای، گرافیک تلویزیون و تهیه کنندگی پرداخته ایم. همچنین به رشته هنر‌های دیجیتال، دو گرایش انیمیشن و گرافیک تلویزیونی در مقطع کارشناسی ارشد افزوده ایم که با تاسیس این دانشکده به جذب دانشجو خواهیم پرداخت.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: اساتید دانشگاه صدا و سیما حدود پنج سال است که رشته جلوه‌های ویژه در مقطع کارشناسی ارشد را طراحی کرده‌اند این طرح به وزارت علوم فرستاده شد و در شورای تحول و سازمان صمت نیز مورد بررسی قرار گرفت. اما متاسفانمه به دلیل روند اداری بسیار کند هنوز به تایید نرسیده است، امیدوار هستیم با حمایت مسئولین جدید در حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم و همچنین مسئولین شورای تحول و کارگروه هنر به زودی مجوز آن را دریافت کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار