به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، «ما همان چیزی هستیم که میخوریم»؛ این جمله قدیمی هنوز هم یکی از اظهار نظرهای مهم درباره سلامت انسان است؛ اینکه هر چیزی که به خورد بدن بدهیم، تاثیر خودش را روی جسم ما خواهد داشت. در این مقاله با 9 ماده غذایی بسیار مفید برای سلامت بدن آشنا خواهید شد.
مغزها و غلات
آجیل خشکبار بادام زمینی پسته شور نخودچی
غلات و مغزهای آجیل حاوی مقادیر بسیار غنی مواد مغذی هستند. با بعضی از بهترین نمونهها در ادامه آشنا خواهید شد.
بادام سرشار از ویتامین ب-2، منیزیم، آهن، فیبر، کلسیم و ویتامین ای است. یکی از تحقیقات علمی منتشر شده نشان میدهد استفاده از بادام باعث میشود سطح کلسترول به وضعیت سلامت برگردد. البته به خاطر داشته باشید که بهتر است آجیل را به صورت خام استفاده کنید؛ چون نمک موجود در آجیل شور باعث افزایش فشار خون خواهد شد.
ماهی، گوشت و تخم مرغ
وقتی به دنبال پروتئینهای سالم میگردیم؛ سخت است که متوجه شویم کدام منابع برایمان بهتر هستند. در ادامه با بعضی از بهترین این منابع آشنا خواهید شد.
تخم مرغ شامل ویتامین ب-2 یا ریبوفلاوین و همچنین ویتامین ب-12 میشود، که هر دو برای به دست آوردن انرژی و سلامت گلبولهای قرمز مفید هستند. جالب است بدانید تحقیقات نشان میدهد تخم مرغ ریسک بیماریهای قلبی را افزایش نمیدهد؛ البته به شرطی در مصرف آن زیاده روی نکنید.
کدام سبزیجات مفیدتر هستند؟
سبزیجات، توتها و میوهها از آسانترین گزینههایی هستند که میتوان برای داشتن یک رژیم غذایی سالم سراغشان رفت.
یکی دیگر از ترکیبات موجود در بروکلی، سولفورافان Sulphorphane است که خواص ضد التهابی و ضد سرطان دارد. به خاطر داشته باشید پختن بروکلی بیشتر خواص آن را از بین میبرد؛ بنابراین بهتر است آن را به صورت خام مصرف کنید یا خیلی کم بخارپزش کنید.