اوضاع عراق و افغانستان به معني شکست تئوري زورمداري در روابط بين‌الملل است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۰۲
متکي در ديدار نماينده پارلمان ژاپن:

اوضاع عراق و افغانستان به معني شکست تئوري زورمداري در روابط بين‌الملل است

منوچهر متكي، وزير امور خارجه كشورمان‌ آپارتايد علمي و تحميل آرا بر ديگر کشورها را غيرقابل پذيرش خواند و گفت: آنچه در عراق و افغانستان مي‌گذرد، به معني شکست تئوري زورمداري در مناسبات بين‌المللي است.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، يامانكا، نماينده پارلمان و رئيس گروه زنان حزب ليبرال دموکرات ژاپن که سرگرم بازديد از کشورمان است، با منوچهر متکي، وزير امورخارجه کشورمان ديدار و گفت‌وگو کرد.

در اين ديدار، متکي نقش زنان را در عرصه هاي مختلف ايران حائز اهميت و پررنگ توصيف کرد و با اشاره به روند رو به رشد حضور زنان آسيا در فعاليت هاي اجتماعي گفت: با وجود حضور فعال زنان در عرصه هاي مختلف، خوشبختانه فرهنگ آسيايي مانع از خدشه دارشدن نقش زنان در خانواده شده است.

رئيس ديپلماسي کشورمان تشکيل انجمن دوستي زنان ايران و ژاپن را بستر خوبي براي افزايش همکاري هاي زنان دو کشور توصيف کرد.

وي در ادامه، ايران و ژاپن را دو کشور صلح دوست معرفي کرد و گفت: در تاريخ ايران سابقه اي از تهاجم به ديگر کشورها وجود ندارد و در نظر داريم با همکاري کشورهاي صلح دوست جنبش اتحاد براي صلح ايجاد کنيم.

خانم يامانکا نيز در اين ديدار با تشکر از تلاش هاي ايران براي آزادي گروگان ژاپني، ايران را کشوري بزرگ و با فرهنگ و تمدن کهن خواند و گفت: مردم ژاپن و ايران براي يکديگر احترام متقابل قائل هستند.

نماينده پارلمان و رئيس گروه زنان حزب ليبرال دموکرات ژاپن تبادل هيئت هاي پارلماني و ايجاد تشکل هاي زنان با حضور زنان ايران، ژاپن و عراق را راهي براي نزديک ترشدن آرا و انديشه هاي مردمان سه کشور معرفي کرد و گفت: اصولا مردم ايران و ژاپن صلح دوست هستند.

وي ابراز اميدواري کرد كه سوءتفاهمات ناشي از فعاليت هسته اي ايران هرچه زودتر مرتفع شود و ديپلماسي را تنها راه حل آن دانست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار