امروز عمده تلاش ضد انقلاب‌ها مبارزه با عفاف و حجاب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۰۵۹
مسئول معاونت تنقيح قوانين مجلس:

امروز عمده تلاش ضد انقلاب‌ها مبارزه با عفاف و حجاب است

حجت الاسلام قرباني، مسئول معاونت تنقيح قوانين مجلس با تاكيد بر اينكه امروز تمامي ضد انقلاب ها تلاش اصلي خود را مبارزه با عفاف و حجاب قرار داده اند، گفت: اقدامات شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص عفاف و حجاب بايد عملياتي شود.

حجت الاسلام قرباني در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه گسترش عفاف و حجاب خواست عمومي نيروهاي ارزشي، متدين و روحانيون و مراجع تقليد است، اظهار داشت: رعايت عفاف و حجاب و اجراي كامل قوانين در اين زمينه به حدي جدي است كه حتي در تريبون نماز جمعه بارها مورد تاكيد قرار گرفته و در برخي موارد نيز به خاطر برخي اظهارات مسئولان، موضع گيري صورت گرفته است.

وي با تاكيد بر اينكه گسترش عفاف و حجاب ضرورت اجتناب ناپذير جامعه ايران است، خاطرنشان كرد: مسئولين امر نيز بايد نسبت به اظهارات خود تجديد نظر داشته باشد تا با هماهنگي دستگاه هاي مختلف كشور شاهد تسريع در اجراي اين امر باشيم.

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با اشاره به اينكه دولت بايد در اين زمينه نسبت به برخي اظهارات مطرح شده از خود رفع اتهام كند، گفت: دولت بايد با اهتمام بر اجراي طرح گسترش عفاف و حجاب، فضاي سنگيني كه از سوي طرفداران و دوستداران دولت ايجاد شده را از بين ببرد.

قرباني ادامه داد: بايد اذعان كرد كه حق با كساني است كه خواهان اجراي طرح عفاف و حجاب هستند؛ چرا كه امروز توطئه دشمنان در راستاي فرهنگي به ويژه عفاف و حجاب صورت مي گيرد.

وي به سابقه تاريخي مبارزه با عفاف و حجاب اشاره کرد و با بيان اين مطلب كه از ابتداي حكومت رضاخان شاهد كشف حجاب در جامعه ايران بوديم، بيان داشت: مبارزه با عفاف و حجاب فراز و نشيب هايي داشته است و اگر زماني با اجبار اقدام به برداشتن چادر از سر زنان مي كردند، امروز از طريق تبليغات گسترده و اقدامات خاص مبارزه با عفاف و حجاب دنبال مي شود.

عضو فراكسيون اصولگرايان گفت: تمامي نيروهاي ارزشي بويژه طيف اصولگرايان بايد به مطالبه ملي مردم در عرصه عفاف و حجاب توجه داشته باشند تا خداي نكرده شاهد بيان مطالبي كه نزد مردم پسنديده نيست، از سوي آنان نباشيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار