آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۰۷۱۱
قرارگاه شهیداحمدی روشن کرمانشاه:

جزئیات حمایت‌های جهاد کشاورزی کرمانشاه از بخش دامپروری استان شفاف‌سازی شود

قرارگاه شهیداحمدی روشن کرمانشاه در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خواستار شفاف‌سازی در زمینه حمایت‌های صورت گرفته این مجموعه از بخش دامپروری کرمانشاه شد.

//

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قرارگاه شهیداحمدی روشن بسیج دانشجویی کرمانشاه در نامه‌ای خطاب به حاتمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص پیگیری مشکلات و موانع رونق تولید در بخش دامپروری اعلام کرد: شفاف‌سازی‌های لازم در زمینه حمایت‌های صورت گرفته سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه از بخش دامپروری استان انجام گیرد.

در بخشی از این نامه آمده است:
همانطور که می‌دانید استان کرمانشاه سالیان زیادی است که دچار بحران بیکاری شده و تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته نتوانسته است به حد قابل قبولی در کاهش آمار بیکاری موثر واقع گردد. از سوی دیگر بدیهی است، می‌توان با اراده جهادی و حمایت بیشتر و رونق بخش تولید در رفع بیکاری موثر واقع شد لیکن شاهد هستیم علیرغم ظرفیت بالای کشاورزی و دامپروری استان، کماکان این پتانسیل عظیم در حالتی از رکود یا کندی رشد به سر می‌برد.

قرارگاه مطالبه‌گری شهیداحمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمانشاه با انجام تحقیقات علمی و بازدید‌های میدانی از واحد‌های تولیدی به خصوص دامپروری، به این عرصه ورود پیدا کرده و از جنابعالی سوالاتی به این شرح دارد: ۱- باتوجه به نامگذاری سال به نام «رونق تولید» برای تحقق این مهم و رفع موانع تولید چه اقداماتی صورت گرفته است؟ ۲- باتوجه به مساعدبودن منطقه جهت دامپروری متاسفانه شاهد مشکلاتی در بحث قیمت‌ها و عدم توازن عرضه و تقاضا، تعطیل و یا نیمه تعطیل شدن واحد‌های دامپروری هستیم اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با این مشکلات چه بوده و برنامه‌های پیش روی جنابعالی و مدیران مربوطه چیست؟

در بازدید‌هایی که در قرارگاه مطالبه‌گری شهیداحمدی روشن کرمانشاه از واحد‌های تولیدی تعطیل شده بخش دامپروری استان داشتیم، متوجه شدیم که مشکلات عدیده‌ای گریبانگیر تولیدکنندگان استان است. ازجمله: ۱- عدم وجود نقدینگی در واحد‌ها که شاید بتوان یکی از مسببان آن را بعضی از بانک‌های عامل دانست که به گفته تولیدکنندگان همکاری لازم با واحد‌ها ندارند و همچنین سود زیاد وام‌ها و جریمه‌های نجومی آن مانع از فعالیت مجدد تولیدکنندگان این بخش شده است. ۲- وجود دلال‌هایی که تولیدکنندگان باید نهاده‌ها را با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب از آن‌ها خریداری کنند که خود باعث افزایش قیمت تمام شده مرغ و تخم مرغ شده است. ۳- عدم حمایت مناسب صندوق‌های حمایت کننده و ضمانت سرمایه گذاری از تولیدکنندگان در چارچوب قوانین و مصوبات. ۴- وجود مشکلات در اتحادیه‌های بخش دامپروری و گاهاً موازی کاری ها؛
 
لذا از جنابعالی انتظار می‌رود ضمن پاسخگویی وشفاف سازی موارد مطرح شده بالا، نسبت به رفع مشکلات ذکر شده، اقدام و مردم شریف و ولایتمدار استان و این قرارگاه را از نتایج آن مطلع فرمایید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار