کد خبر:۷۹۱۶۷۷

ساخت ۱۲۳۰ مدرسه در مناطق محروم کشور

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: تاکنون ۱۲۳۰ مدرسه در سراسر کشور به بهره‌برداری رسیده است و ۴۱۴ مدرسه دیگر نیز در دست ساخت و تکمیل است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم افتتاح و بهره‌برداری هم‌زمان از ۱۲۰ مدرسه برکت با ۷۰۴ کلاس درس در سراسر کشور اظهار داشت: امسال با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش ۱۲۰ مدرسه در ۲۵ استان کشور به همراه ۷۰۴ کلاس به بهره‌برداری می‌رسد و این اقدام با کمک‌های مردمی و از سوی بنیاد برکت اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۴۰۰ میلیارد تومان در این خصوص اختصاص یافته است، گفت: پیش از این نیز ۱۱۱۰ مدرسه با ۶ هزار و ۶۰۰ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده بود که با این ۱۲۰ مدرسه‌ای که امروز افتتاح شد، مجموع مدارس برکت در سراسر کشور به ۱۲۳۰ مدرسه با ۷ هزار و ۳۰۴ کلاس می‌رسد.

وی بیان داشت: مدارس بنیاد برکت تاکنون ۲۶۰۰ روستا در ۳۱ استان کشور را تحت پوشش قرار داده و ظرفیت پذیرش دانش‌آموزان در مدارس به بهره‌برداری رسیده بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر است.

مخبر ادامه داد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حال ساخت یک‌هزار مدرسه دوم برکت است و تاکنون قرارداد ساخت ۱۳۴۴ مدرسه را منعقد کرده و با توجه به بهره‌برداری از ۱۲۳۰ مدرسه، ۴۱۴ مدرسه دیگر نیز در دست ساخت و تکمیل دارد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیان داشت: امسال تاکنون ۲۵۰ هزار بسته لوازم‌التحریر ایرانی با همت نیرو‌های جهادی بسته‌بندی شده است و امروز به مناطق محروم ارسال می‌شود که امیدواریم کمک‌های مردمی به ۵۰۰ هزار بسته برسد.

مخبر خاطرنشان کرد: تمامی لوازم‌التحریر اهدایی به نیازمندان، ایرانی است و در این حوزه اشتغالزایی نیز ایجاد کرده‌ایم.

وی بیان داشت: در حال حاضر ۶ هزار روستای کشور به کارگاه اشتغال‌زایی تبدیل شده‌اند و در این خصوص ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اقداماتی را انجام داده است و امیدواریم در سال جاری دانش‌آموزی نباشد که لوازم‌التحریر و پوشاک لازم را برای آغاز سال تحصیلی نداشته باشد.


وی یادآور شد: تمامی مدارس بنیاد برکت در مناطق محروم و روستایی ساخته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار