کد خبر:۷۹۱۹۳۲
۲۸ تا ۳۰ شهریور؛

هفتمین ماراتون «برنامه نویسی تلفن همراه دانشگاه شریف» برگزار می‌شود

هفتمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه دانشگاه صنعتی شریف با رقابت ۴۸ ساعته ۴۰۰ نفر از نخبگان برنامه نویسی کشور ۲۸ تا۳۰ شهریور ماه سال ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.

هفتمین ماراتون «برنامه نویسی تلفن همراه دانشگاه شریف» برگزار می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ هفتمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه دانشگاه صنعتی شریف با رقابت ۴۸ ساعته ۴۰۰ نفر از نخبگان برنامه نویسی کشور ۲۸ تا ۳۰ شهریور ماه سال ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.
 
شرکت کنندگان حاضر در این مسابقات تیم‌هایی شامل برنامه نویس، گرافیست و ایده پرداز و ... هستند که ۴۸ ساعت وقت دارند تا نسخه اولیه یک برنامه کاربردی تلفن همراه را طی یک سری قوانین و مقرات خاص طراحی و پیاده سازی کنند.

در این رویداد حدود ۴۰۰ نفر از برنامه نویسان کشور ثبت نام کردند که پس از بررسی‌های انجام شده ۲۵۰ نفر جواز ورود به مسابقات را دریافت کردند. اسامی تیم‌ها و افراد در وبسایت رسمی مسابقات اعلام شده است.

این افراد در قالب ۷۰ تیم از دانشگاه‌های کل کشور شامل دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیر کبیر، دانشگاه تهران، علم و صنعت، خواجه نصیر، فردوسی مشهد، صنعتی اصفهان، شهید چمران اهواز، بوعلی سینا همدان و از شهرستان‌های مشهد، اصفهان، یزد، کرمانشاه، شیراز، گلستان، تبریز، بناب، بابل، گلستان، زنجان، بوشهر و ... می‌باشند.

مسابقات پنجشنبه ۲۸ شهریور ساعت ۹:۰۰ صبح شروع شده و تا ساعت ۱۷:۳۰ روز شنبه ۳۰ شهریور ماه ادامه خواهد داشت. در این مدت تیم‌های برنامه نویس به صورت بدون توقف مشغول کار خواهد بود. پس از اتمام مسابقات تیم‌ها جوایز نقدی و غیر نقدی خود را دریافت کرده و به احتمال بسیار زیاد در یکی از شرکت‌های سرمایه گذار رویداد استخدام خواهند شد.

هدف اصلی از برگزاری این رویداد شناسایی تیم‌های برنامه نویسی برجسته کشور، شناسایی ایده‌های بکر و خلاقانه و ورود این تیم‌ها به بازار کار است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت http://mpm.sharif.ir مراجعه و یا با شماره‌های ۶۶۰۰۲۷۱۳ - ۶۶۰۱۹۳۷۷ تماس بگیرند.
 
هفتمین ماراتون «برنامه نویسی تلفن همراه دانشگاه شریف» برگزار می‌شود
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار