محققان آلمانی با ارائه فناوری پرتونگاری نانویی توانستند ویژگیهای نامرئی معمولی زمینههای نانو را در کانون لنزها بدون نیاز به تجزیه پیشرفته روشها یا پردازش دادهها تشخیص دهند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محققان «نانونور» را با شیمی آلی برای اندازه گیری دورنمای نوری پیچیده در کانون متراکم یک پرتو نوری ترکیب کردهاند.
ساختارهای لیزر نوری، کاربردهای مختلفی را ارائه دادهاند که از جمله آنها میتوان ماشین کاری دقیق مواد، به دام اندازی، دستکاری یا تعریف حرکت ذرات کوچک یا اجزای سلولی همچنان که پهنای باند محاسبات هوشمند را برای نسل بعدی افزایش میدهد؛ را نام برد.
اگر این ساختارهای نوری با لنزها متراکم شوند، دورنمای سه بعدی نوری بسیار شدیدی تشکیل و باعث بهبود وضوح قابل توجهی در کاربردهای نامبرده میشوند. اگرچه این زمینههای نانویی نمیتوانند به تنهایی اندازه گیری شوند، زیرا اجزایی با تمرکز نوری شکل میدهند که برای فناوری اندازه گیری معمولی نامرئیاند، تاکنون روشهای مناسب اندازه گیری مانع پیشرفت دورنماهای نوری نانویی به عنوان ابزاری برای ماشینی کردن ماده، ابرهای نوری یا تصویرهایی با کیفیت بالا شدهاند.
یک گروه تحقیقاتی در آلمان فناوری پرتونگاری نانویی ارائه دادهاند؛ این فناوری قادر است ویژگیهای نامرئی معمولی زمینههای نانو را در کانون لنزها بدون نیاز به تجزیه پیشرفته روشها یا پردازش دادهها تشخیص دهد. این تک لایه در زمینه کانون نوری قرار میگیرد و با استفاده از فلوئورسانس به این نورپردازی پاسخ و همه اطلاعات مرتبط با خواص نامرئی را در خود جا میدهد. این رهیافت پتانسیل استفاده از این سبک ساختاری نانو را که تاکنون بدون استفاده بوده را برای بسیاری از کاربردهای دیگر آشکار میکند.