آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۳۰۳۹

فرانسه: اولویت کاهش تنش در منطقه است، نه دیدار ترامپ و روحانی

وزیر خارجه فرانسه روز یکشنبه گفت که دیدار رؤسای جمهور ایران و آمریکا در نیویورک در اولویت قرار ندارد، بلکه اولویت اصلی کاهش تنش در منطقه است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، «ژان ایو لو دریان» وزیر امور خارجه فرانسه روز یکشنبه گفت که حمله به تأسیسات نفتی سعودی نقطه تحولی در منطقه به شمار می‌آید.

وی در ادامه گفت: «ایران باید به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ بازگشته و مذاکرات گسترده‌ای با این کشور آغاز شود که شامل برنامه موشکی نیز باشد.»

وزیر امور خارجه فرانسه اضافه کرد: «دیدار روحانی و ترامپ در نیویورک در اولویت نبوده و هدف اصلی کاهش تنش‌ها است.»

«عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران نیز امروز در مصاحبه با ایندیپندنت تاکید کرد که هیچگونه دیداری میان رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل انجام نخواهد شد.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه گفت آماده است تا طرح پیشنهادی ایران برای ایجاد ثبات و آرامش در منطقه خلیج فارس را بشنود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار