کد خبر:۷۹۳۴۳۸
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س):

اتفاقات هپکو مصداق بی تدبیری مسئولین ناکارآمد دولتی است

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) طی بیانیه‌ای با انتقاد از روند فعلی خصوصی‌سازی در کشور تصریح کرده است: اتفاقات هپکو مصداق بی تدبیری مسئولین ناکارآمد دولتی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) طی بیانیه‌ای با انتقاد از روند فعلی خصوصی‌سازی در کشور تصریح کرده است: این روز‌ها که دشمنان داخلی و خارجی سعی دارند انگشت ناکارآمدی را به سمت نظام نشانه روند برخی مسئولین ناکارامد دولتی که همین اتفاقات هپکو مصداق بی تدبیری‌شان است چرا چشم و گوششان از کار افتاده و سکوت کرده اند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

اشکالاتی درکارخصوصی سازی هست منتها اصل خصوصی سازی نیازمبرم اقتصادکشور است.

(امام خامنه‌ای)

این روز‌ها دلمان رنج دیده است براثراتفاقاتی که برای همنوعانمان رخ داده برای آن‌هایی که بردستانشان زخم ودر سینه شان درد، در چشمانشان اشک و بر سرشان غبار، در چهره شان شرم و بر قامتشان خم دارند، فقط سفره شان خالی است.

آری کارگران هپکو نه تنها امروز بلکه تقریبا سه سال است این زخم تازه است و عده‌ای هر از گاهی نمک روی آن می‌پاشند. آنانی که نان حلال خود را می‌خورند و به مراتب حواسشان به لقمه‌ای که وارد زندگیشان می‌شود بیشتر از بعضی از مسئولینی است که شاهد هستیم، است.

لغزش‌هایی در خصوصی سازی وجود دارد که باید جلوی آن گرفته شود. این روز‌ها که دشمنان داخلی و خارجی سعی دارند انگشت ناکارآمدی را به سمت نظام نشانه روند برخی مسئولین ناکارامد دولتی که همین اتفاقات هپکو مصداق بی تدبیری‌شان است چرا چشم و گوششان از کار افتاده و سکوت کرده اند تا کی قرار است کارگران نادیده گرفته شوند؟

بدون شک این سکوت‌ها بی‌برنامه نیست، ولی لازم است مسئولین بی تدبیر دولت تدبیر و امید بدانند، هرکس نداند این کارگران باعزت می‌دانند که همه این‌ها نشات گرفته از بی تدبیری و ناکار آمدی امثال شما مسئولینی است که عزت ملی را بی شرمانه زیر پاگذاشته و عده‌ای افراد غافل را با این سخنان پر کرده تا این‌ها را به نظام بچسبانند.

حال ما دانشجویان از مسئولین ذی ربط خواستار پاسخگویی به عملکرد خود دراین راستا واز سایر مسئولین خواستار رسیدگی هرچه سریع‌تر به این موارد هستیم تا از حقوق کارگران دفاع و بی‌کفایتان را به سزای اعمال خود برسانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار