آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۴۰۳۳

«چابهار» سرمایه‌ای بی‌نظیر برای اقتصاد کل کشور

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور از اهمیت خاصی در سطح ملی و منطقه‌ای برخوردار است، چابهار را به عنوان یک سرمایه بی‌نظیر برای اقتصاد کل کشور عنوان کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمدعلی موهبتی در نشست با مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور که در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان برگزار شد، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان با دارا بودن یازده و نیم درصد مساحت کل کشور و با داشتن سه و نیم درصد جمعیت کشور، به دلیل پراکندگی بالای جمعیت، از نظر شاخص‌های توسعه فاصله زیادی با متوسط شاخص‌های کشور دارد.

وی تصریح کرد: برخلاف توجه و سرمایه‌گذاری‌های بسیاری که از ابتدای انقلاب تاکنون در استان شده است، اما محرومیت‌های تاریخی موجب شده است، در داخل استان توسعه متوازن شکل نگیرد که در تلاش هستیم با معین سازی و جلب مشارکت همه بخش‌ها و بهره گیری از ظرفیت‌های نظام زیرساخت‌های توسعه استان ایجاد شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به تاکید و دستور مقام معظم رهبری برای توسعه سواحل مکران، افزود: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به آب‌های آزاد و همجواری با کشور‌های افغانستان و پاکستان و بواسطه ارتباط با این کشور‌ها به نوعی با ۳۷ درصد از جمعیت جهان به طور مستقیم در ارتباط است که این فرصت بسیار خوبی برای توسعه استان سیستان و بلوچستان در حوزه‌های مختلف است.

موهبتی گفت: یکی از اقدامات قابل توجه در استان، معین سازی در بخش‌های گازرسانی، ساماندهی حاشیه نشینی و بازآفرینی شهری و حذف مدارس خشت و گلی است که با حضور و مشارکت چندین استان کشور شاهد شتاب در تکمیل این طرح‌ها و پروژه‌ها در استان هستیم.

وی افزود: با نگاه ویژه مقام معظم رهبری در توسعه زیرساخت‌ها ۳۰۰ میلیون دلار برای تکمیل راه آهن چابهار- زاهدان اختصاص داده شده است که با اتمام این پروژه شاهد تحول بسیار خوبی در جنوب شرق کشور خواهیم بود.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در این نشست با تسلیت ایام محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، توجه به مسائل استان را از جمله مهمترین وظایف همه مسئولان و دستگاه‌ها دانست.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در حوزه‌های مختلف دارای استعداد‌های بی نظیر است، استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان به ویژه بهره گیری از ظرفیت حوزه‌های علمیه، مساجد، تشکل‌های مردمی و دانشگاه‌ها را برای نقش آفرینی بیشتر این استان در سطح کشور را مورد تاکید قرار داد.

وی با بیان اینکه چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور از اهمیت خاصی در سطح ملی و منطقه‌ای برخوردار است، چابهار را به عنوان یک سرمایه بی‌نظیر برای اقتصاد کل کشور عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار