فعالان دانشجویی همواره جهات مختلف عدالتخواهی را مورد بررسی قرار دادهاند و نکته مثبت این بررسیها و پیگیریها و برطرف کردن نقصها این است که اکنون جامعه با تعریف جدیدی از عدالتخواهی روبرو شده است..
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- امیرحسین امیریمطلق؛ * انسان به ذاته به دنبال بهتر شدن و رشد کردن در تمامی ابعاد اجتماعی و فردی در زندگی روزمره خویش است؛ لذا همواره برای رسیدن به بهترینها در حال مبارزه است و این مبارزه توأمان با زندگی است و نه زائد بر آن.
آدمی به دنبال صفتهای عالی مانند خوب بودن، باهوش بودن و بسیاری از این صفتها است.
حال اگر «عدالتخواهی» را صفتی عالی در نظر بگیریم، تمامی تعریفات بالا در مورد آن صدق میکند؛ لذا میتوان از جهات مختلف به آن پرداخت.
قشر دانشجو و تحصیل کرده جامعه یا به اصطلاح فعالان دانشجویی همواره جهات مختلف عدالتخواهی را مورد بررسی قرار دادهاند و نکته مثبت این بررسیها و پیگیریها و برطرف کردن نقصها این است که اکنون جامعه با تعریف جدیدی از عدالتخواهی روبرو شده است که ماه عسل کار فعالان دانشجویی در زمینه مطالبهگری و عدالتخواهی در زمینه ملی است، تعریفی که تا چند سال پیش شاید کمتر کسی فکر میکرد که یک روز به گفتمان عدالتخواهی تبدیل شود، آن هم مطالبهگری تخصصی است. تعریفی که باعث شده در چندسال اخیر مطالبهگریها متمرکز شده و زودتر به نتیجه برسد و علم این کار توسط فعالان دانشجویی برداشته شده و هر روز در حال پیشرفت و حرکت به سمت جلو است.
نقش فعالان دانشجویی قطعا نقشِ پررنگی در به ثمر نشستن مطالبات و گفتمان عدالتخواهی دارد و این نقش در آینده قطعا بیشتر خواهد شد و به حل معادلات پیچیدهتر کمک میکند، چیزی که تاکنون شاهد آن بودیم و در آینده هم خواهیم بود.
*امیرحسین امیریمطلق، فعال دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.