مدیر کل پژوهش وزارت نفت گفت: اساتید برای ارتباط با صنعت و انجام طرحهای پژوهشی تا سقف ۳۲ ملیون تومان حمایت میشوند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد خان بیگی، مدیر کل پژوهش وزارت نفت امروز در ششمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاهها، پژوهشها و مراکز آموزش عالی که هم اکنون در وزارت علوم در حال برگزاری است، گفت: ۲-۳ سال پیش هم کلامی و هم زبانی برای اجرای طرحهای موفق با دانشگاهها نداشتیم، اما امروز به یک تفاهم مشترک در ارتباط با طرحها و پروژهها رسیدهایم.
وی با اشاره به اینکه با ابلاغ وزیر نفت تا یک ماه آینده درب این وزارتخانه به روی دانشجویان باز خواهد شد، افزود: دانشجویان میتوانند به حوزه صنعت نفت وارد شده و با مشکلات و چالشهای این حوزه آشنا شوند. ما علاوه بر برنامه بازدید، برنامه توجیهی و توسعه شایستگیهای مورد نیاز افراد برای کارکردن در صنعت نفت را در دستور کار خود داریم.
مدیر کل پژوهش وزارت نفت ادامه داد: برنامه دیگر این وزارتخانه برای ارتباط بیشتر با دانشگاهها در نظر گرفتن فرصت مطالعاتی و حضور اساتید در بدنه صنعت نفت است که در این رابطه ۳۰۰ عنوان طرح تدارک دیده شده که در دل هر کدام از این طرحها، چندین پروژه گنجانده شده است.
خان بیگی با بیان این مطلب که اساتید از مهرماه میتوانند در حوزه صنعت نفت حاضر شوند، اظهار کرد: فرصت مطالعاتی که برای این اساتید در نظر گرفته شده، سه ماه تا یک سال است و تا سقف ۳۲ میلیون تومان از طرحهای پژوهشی آنها حمایت میکنیم.
وی با اشاره به اینکه اعطای گرنت فناوری و پژوهانه از دیگر اقدامات این وزارتخانه به شمار میرود، تصریح کرد: اعطای این گرنت برای کارهایی است که دغدغه صنعت نبوده و ۵ تا ۱۰ سال آینده به آن خواهیم رسید. البته این اقدامات مرتبط با صنعت نفت بوده که تا یک ماه آینده ابلاغ و آغاز خواهد شد.
مدیر کل پژوهش وزارت نفت گفت: وزارت نفت ۹ قرارداد بالادستی با ۹ دانشگاه، ایجاد ۱۲ انستیتو حوزه پائین دستی با ۱۲ دانشگاه و ۵ طرح اکتشافی با ۵ دانشگاه را در دستور کار خود دارد که وزیر نفت از این طرحها استقبال کرد و معتقد است که تعداد آنها باید افزایش یابد. استقبال دانشگاهها نیز از این طرحها زیاد بوده است.
خان بیگی با اشاره به اینکه ما میخواهیم موتور حل مسئله صنعت در دانشگاهها بسازیم، خاطرنشان کرد: باید اذعان کنم تحریمها برای ما فرصتهای بسیاری را ایجاد کرده و این موضوع کاملاً ملموس بوده و شعاری نیست.