کد خبر:۷۹۵۶۰۶
جعفری در گفتگو با دانشجو:

عدم تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی نیازمند حمایت دولت است

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: برای اینکه چایکاران و کشاورزان زمین‌ها خود را نفروشند و تغییر کاربری ندهند نیازمند حمایت قوه قضاییه و دولت هستند و باید جلوی واردات بی رویه چای گرفته شود.

مجید جعفری، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سوزاندن مزارع چای در استان گیلان گفت: با توجه گفته‌های کشاورزان به دلیل حمایت نشدن چایکاران از سوی دولت و ارزان خریداری شدن محصولات آن‌ها توسط کارخانه داران کشاورز مجبور به فروش زمین می‌شود.

جعفری مطرح کرد: زمانی که از کشاورزان از سوی دولت حمایت نشوند آن‌ها مجبور به فروش مزارع چای می‌شوند که زمین خود را معمولا به افراد غیر بومی می فرشند.

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در ادامه تاکید کرد: افراد غیر بومی که مزارع چای را خریداری می‌کنند سود خود را در تغییر کاربری دادن این زمین‌ها می‌دانند.

وی در ادامه  گفت: برای اینکه بتوانند مزارع چای را تغییر کاربری بدهند زمین‌های کشاورزی را با آتش زدن یا سموم شیمیایی و اسید می‌سوزانند. این روال در سال‌های گذشته مرسوم بوده است.

جعفری یادآورشد: در سال گذشته و امسال به دلیل بالا رفتن نرخ دلار دولت نتواسنت چای وارد کند و مجبور شد چای را از کشاوزران داخلی خریداری کنند و این قضیه چای سوزی به طرق مختلف حل شده است.

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در ادامه بیان کرد: دولت برای اینکه واردکنندگان چای بتوانند این محصول را از خارج  کشور وارد کنند ارز نیمایی در اختیار آن‌ها قرار داد.

وی افزود: با وارد کردن چای خارجی مافیای چای برای اینکه نشان دهند چای را با قیمت مناسب به فروش می‌رساند در یک سری از فروشگاه‌ها بزرگ در سطح کشور مقداری چای وارده شده را با قیمت مناسب به فروش گذاشته‌اند در صورتی که چنین چیزی نیست.

جعفری اظهار کرد: برای اینکه چایکاران و کشاوزران ضرر نکند و زمین‌ها خود را نفروشند حمایت قوه قضاییه و دولت  از آن‌ها است و جلوی واردات بی رویه گرفته شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار