آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۵۶۵۸

شایعات اعتراضات عراق در فضای مجازی

برخی رسانه‌های ضدانقلاب با حعل تصاویر سعی دارند تا اعتراضات عراق را به جمهوری اسلامی ربط دهند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعتراضات اقتصادی و سیاسی روزهای اخیر بغداد، به گفته کارشناسان با دخالت عناصر آمریکایی و انگلیسی به اغتشاش تبدیل شده است.

در این میان و در آستانه اربعین حسینی، رسانه‌های سعودی و لندنی تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا با ایجاد شایعاتی بر آتش این اعتراضات بیافزایند.

رسانه‌های ضدانقلاب نیز با استقبال از این اتفاقات، سعی دارند تا دوباره بین ملت ایران و عراق فاصله بیندازند.

یکی ازپرتکرارترین شایعات این عراق که سعی می‌کند اعتراضات به ایران ربط دهد، این تصویر است: 

 

اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این تصاویر جعلی است و مربوط به اعتراضات عراقی‌ها به  پارلمان عراق در سال های گذشته است.


در تصویر اصلی آمده: اگر ملت یک زندگی تازه ای می خواهند پس مجلس باید منحل شود

 

 

** یکی دیگر از تصاویری که عده‌ای سعی دارند به عنوان اعتراضات اخیر بغداد منتشر کنند، تصویر آتش زدن پرچم ایران در اعتراضات عراق است.

 

اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این تصویر مربوط به اعتراضات سال ۲۰۱۸ این کشور است و آن طور که رسانه‌های ضدانقلاب سعی دارند، ارتباطی به روزهای اخیر ندارد.

 

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار