رایزن علمی ایران در اروپا گفت: با توجه به تحریمهای موجود شرکتهای دانش بنیان میبایست به لحاظ علمیاز دانشگاههای داخل تغذیه کنند.
قادر قربانی رایزن علمی ایران در اروپا در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره تاثیر تحریمهای موجود بر روابط بینالمللی گفت: سیاست گذاری باید به نحوی باشد که شرکتهای دانش بنیان ایران به لحاظ علمی از دانشگاههای داخل تغذیه کنند.
رایزن علمی ایران در اروپا ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان میتوانند در صورت بروز مشکلات از دانشگاهها کمک بخواهند همچنین اگر مشکلی ندارند از طریق دانشگاه به ارتقاء کیفیت دست یابند. در این راستا دانشگاهها نیز وظیفه دارند در ارتباطات خود با پارکهای علم و فناوری و دانشگاههای دیگری که شرکتهای دانش بنیان دارند این نکته را لحاظ کنند.
وی با بیان اینکه ایران در وهله اول با ۴ کشور اروپایی ارتباط داشته است؛ تصریح کرد: همکاری بینالمللی ایران با ۴ کشور اروپایی فرانسه، آلمان، ایتالیا و اتریش آغاز شد. طی تفاهم نامههای منعقد شده کشور ایران با اکثر دانشگاههای اروپایی در سطوح بالا به همکاری پرداخت.
قربانی در پایان خاطرنشان کرد: قصد داریم روابط خود را با کشورهای اروپایی افزایش دهیم به همین منظور طی ماههای گذشته هیئت بلند پایهای را به سوئیس اعزام کردیم. کشور ایران در این زمینه با تدبیر جلو خواهد رفت، زیرا همیشه سرعت خوب نیست و پایداری امری مهمتر تلقی میشود. در این راستا به سمت ایجاد مکانیزم پاییدار حرکت کردهایم به طوری که اساتید از طریق حلقه واسطه دانشجویان با یک دیگر به همکاری میپردازند.