تور دوچرخهسواری اعضای هیئت علمی و دوچرخهسواران دانشگاه رازی کرمانشاه در راستای حفظ محیط زیست در مسیری ۱۰۰۰ متری برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تور دوچرخهسواری تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با حضور عبدالحمید علیزاده، مدیرکل اموردانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان و عضو هیئتعلمی دانشگاه رازی، سیاوش همتی از دوچرخهسواران باسابقه کرمانشاه، علی اشرف خزایی از استادان تربیتبدنی و کوروش بهرامی از اعضای تیم دوچرخه سواری دانشگاه رازی در راستای حفظ محیط زیست در مدت ۱۲ روز در مسیری بالغبر ۱۰۰۰ کیلومتر برگزار شد.
این تور دوچرخهسواری با حمایت کمیته فدراسیون دوچرخهسواری جمهوری اسلامی و هیئت دوچرخهسواری کرمانشاه و انجمن دوچرخهسواری اداره کل تربیتبدنی وزارت علوم انجام گرفته است.
به گفته علیزاده شعار سال گذشته این تور که از دریاچه ارومیه تا دریاچه وان بود، از دریاچه تا دریاچه نام داشت و شعار امسال هوای پاک حق من حق تو و کره زمین است با سه زبان بر روی دستنوشتههایی که دوچرخهسواران بر روی دوچرخههایشان نصب کرده بودند انجام گرفت.
مدیرکل اموردانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان گفت: مسیر ۱۰۰۰ کیلومتری این تور از شهر ماکو در شمال غربی ایران آغاز و با گذر از مسیر مرز بازرگان و عبور از شهر ارزروم و حرکت به سمت شمال ترکیه و دریای سیاه و شهر ساحلی تراپازون ادامه و سپس با عبور از مرز گرجستان و اقامت کوتاه در این کشور و حرکت از شهر باتومی به سمت دریاچه وان در ترکیه و سپس برگشت از شهر خوی و گمرک رازی و ورود به کشور به اتمام رسید.
وی ادامه داد: در طول این مسیر یک هزار کیلومتری توانستیم جزییات سفر را ثبت و درنهایت این تیم چهار نفره پس از ۱۲ روز به سلامت وارد کشور شد و پیام ما نشان میداد که اگر برای حفظ پاکیزگی کره زمین تلاش نکنیم بهنوعی در حق کره زمین جفا کردهایم.
عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه اظهار کرد: میانگین میزان رکاپ زنی ما در طول هرروز حدود ۱۰۰ کیلومتر بود و از نکات جالب این سفر همزیستی زیبای جنگل و دریا در قسمت جنوب دریای سیاه بود که محیطزیست بسیار بکر و دستنخوردهای را به معرض دید قرار میداد و در اطراف دریا هیچگونه ساخت و سازی صورت نگرفته بود.
وی بیان کرد: همچنین آشنایی عمیقتر بافرهنگ و آداب و رسوم این کشورها و نوع غذاهای آنها از نکات جالب این سفر به شمار میرود.