آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۷۷۸۳
به‌منظور انتقال دانش، فناوری بین‌المللی؛

تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه علوم دریایی چابهار و آلمان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با دانشگاه آلمان به‌منظور انتقال دانش، فناوری و تجربیات بین‌المللی امضا شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری چهارجانبه دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار، دانشگاه علوم و فنون (FHM) آلمان، دانشگاه بین‌المللی چابهار و سازمان مدیریت صنعتی ایران در راستای اجرای دوره ی حرفه‌ای در رشته مدیریت حمل‌ونقل پایدار به امضاء رسید.

این تفاهم‌نامه همکاری توسط محمود نصیری رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، کیانی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی ایران، پروفسورحمید دوست محمدیان عضو هیئت‌رئیسه، مدیر امور بین‌الملل و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه (FHM) آلمان و ارسلان دژکام رئیس دانشگاه بین‌المللی چابهار به امضاء رسید.

نصیری در نشست امضای این تفاهم‌نامه، بابیان اینکه دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار نسبت به انجام فعالیت‌های مشترک در جهت "توسعه دریا محور سواحل مکران" اهتمام ویژه‌ای دارد، عنوان کرد: در راستای همکاری‌های جدی‌تر و مؤثرتر بین‌المللی با دانشگاه FHM آلمان، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به چهار نفر از اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه (FHM) ازجمله پروفسور حمید دوست محمدیان، مدرک دکترای افتخاری در رشته فرهنگ و زبان انگلیسی اعطا می‌کند.

در ادامه پروفسور دوست محمدیان عضو هیئت‌رئیسه، مدیر امور بین‌الملل و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه (FHM) آلمان ضمن معرفی اجمالی این دانشگاه، به رموز موفقیت آن به‌عنوان یک کسب‌وکار متوسط موفق آلمانی در ۲۰ سال اخیر اشاره و گفت: در سه سال اخیر به‌عنوان استاد تمام دانشگاه فنی برلین (TU Berlin) در حوزه مدیریت پایداری، برنامه درسی این دوره ی حرفه‌ای را بر اساس الگوبرداری از این رشته در دانشگاه فنی برلین، بر اساس شرایط فرهنگی کسب‌وکار ایران در تراز جهانی را بومی‌سازی و طراحی کرده‌ام.

کیانی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی نیز ضمن یادآوری ۵۷ سال فعالیت موفقیت‌آمیز سازمان مدیریت صنعتی، خاطرنشان کرد: این سازمان در ۱۸ سال گذشته همواره ارتباطات نزدیکی با دانشگاه‌ها و مجامع علمی بین‌المللی داشته است.

ارسلان دژکام رئیس دانشگاه بین‌المللی چابهار نیز ضمن تأکید بر هم‌افزایی بازیگران فعال و حرفه‌ای حوزه آموزش، پژوهش و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش آموزش و فناوری در منطقه راهبردی مکران خاطرنشان کرد: دانشگاه بین‌المللی چابهار اکنون به‌عنوان پیشران و سیاست‌گذار توسعه آموزشی و فناوری سواحل مکران شناخته می‌شود.

این تفاهم‌نامه همکاری در راستای مدیریت انتقال دانش، فناوری و تجربیات بین‌المللی، اقتصاد هوا، دریا و خاک محور، توسعه پایدار و راه‌اندازی کسب‌وکار‌های کوچک و متوسط با رویکرد کارآفرینی در تراز جهانی منعقد و مطابق با مفاد این قرارداد، دانشگاه علوم و فنون (FHM) آلمان به‌عنوان ناظر بر روند اجرای دوره، تأیید اساتید داخلی همکار در اجرای دوره ی حرفه‌ای، ارزیابی تکالیف و پروژه‌های محوله به شرکت‌کنندگان در دوره و صدور گواهی حرفه‌ای پایان دوره انتخاب و افرادی که موفق به احراز شرایط اتمام موفقیت‌آمیز دوره شوند، گواهی حرفه‌ای دوم را به‌طور مشترک از سوی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، دانشگاه بین‌المللی چابهار و سازمان مدیریت صنعتی ایران دریافت می‌کنند.

گفتنی است در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ دانشگاه (FHM) آلمان به‌عنوان سومین مدرسه برتر، کسب‌وکار آلمان، همچنین بزرگ‌ترین وبرترین دانشگاه حوزه مدیریت کسب‌وکار‌های خرد و متوسط، با نرخ ۹۷.۶ درصدی اشتغال دانش‌آموختگان دو ماه پس از فارغ‌التحصیلی، از موفق‌ترین دانشگاه‌های بخش خصوصی کشور آلمان و اتحادیه اروپاست که به‌طور تخصصی در حوزه آموزش، پژوهش‌های توسعه‌ای و مشاوره مدیریت فعالیت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار