آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۲۸۴
در زمینه گسترش همکاری‌های علمی؛

تفاهم‌نامه همکاری پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی و انستیتو گیاه‌شناسی روسیه امضا شد

معاون پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی مشهد از انستیتوی گیاه‌شناسی کوماروف در شهر سنت پترزبورگ بازدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم ایزدی رئیس و فرشید معماریانی معاون پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی مشهد از انستیتوی گیاه‌شناسی کوماروف در شهر سنت پترزبورگ بازدید کردند و سپس در جلسه‌ای با حضور دیمتری گلتمن، رئیس انستیتوی گیاه‌شناسی کوماروف، همکاری این پژوهشکده و انستیتو گیاه‌شناسی کوماروف روسیه بررسی شد.

در این جلسه  دیمتری گلتمن، رئیس انستیتوی گیاه‌شناسی کوماروف، به هیئت ایرانی خیر مقدم گفت و به تشریح فعالیت‌های این مرکز تحقیقاتی پرداخت.
 
ایزدی رئیس پژوهشکده علوم گیاهی دانشگاه فردوسی مشهد به تشریح تاریخچه و جایگاه هرباریوم دانشگاه پرداخت و سپس معماریانی به‌طور تخصصی به فعالیت‌ها و برنامه‌های راهبردی هرباریوم دانشگاه فردوسی مشهد در حوزه گیاه‌شناسی اشاره کرد و در پایان این نشست طرفین با امضای تفاهم‌نامه همکاری علاقه‌مندی عملی خود را در خصوص گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی اعلام کردند.

در بازدید هیئت دانشگاه، معماریانی به بررسی ویژگی‌های گیاه‌شناسی برخی از نمونه‌های تیپ و کمیاب گیاهی موجود در این مجموعه پرداخت.
 
باغ گیاه‌شناسی سنت پترزبورگ به وسعت ۲۳ هکتار یکی از قدیمی‌ترین و غنی‌ترین کلکسیون‌های گیاهان در جهان نیز از بخش‌های مهم این موسسه پژوهشی است. آزمایشگاه‌های تخصصی، گلخانه‌های حاره‌ای، نیمه حاره‌ای و همچنین گلخانه گیاهان آبزی در این مجموعه از بخش‌هایی بودند که گروه اعزامی دانشگاه از آن‌ها بازدید کرد و با کلکسیون‌ها و پژوهش‌های در حال اجرا در آن‌ها آشنا شد.
 
لازم به ذکر است، در هرباریوم بین‌المللی سنت پترزبورگ (LE) بیش از ۷ میلیون نمونه هرباریومی که از نقاط مختلف جهان جمع‌آوری‌شده است، نگهداری می‌شود. در کلکسیون‌های گلخانه‌های این موسسه، متشکل از ۲۴ گلخانه بزرگ، بیش از ۱۳۰۰۰ تاکسون زنده گیاهی نگه‌داری می‌شود. دو گلخانه بزرگ این مجموعه به ارتفاع ۲۳ متر به نخل‌ها و گیاهان حاره‌ای مرتفع اختصاص داده‌شده است.

حاصل این بازدید علمی، ضمن انعقاد تفاهم‌نامه مشترک، معرفی چندگونه گیاهی جدید برای فلور ایران خواهد بود که نتایج مربوط به آن منتشر خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار