آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۳۲۳

ظریف: وظیفه ما در وزارت خارجه حفظ برند ایران است نه برند یک آدم یا یک دستگاه یا تفکر

وزیر خارجه ایران عصر سه شنبه در جمع تعدادی از فعالان فضای مجازی گفت که وظیفه وزارت خارجه حفظ برند ایران است نه برند یک آدم یا یک دستگاه یا یک تفکر.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه عصر امروز (سه شنبه) در جمع تعدادی از فعالان فضای مجازی گفت: شرایط کشور شرایط ویژه‌ای است. کشور ما در هیچ بلوک بندی سیاسی نیست و بنابراین همیشه باید خودش راسا با مشکلات برخورد و راهکار‌هایی برای معضلاتش پیدا کند.

وی افزود: برای خیلی از کشورها، دیگران تصمیم می‌گیرند. این دستاورد بزرگی است و این دستاورد را بعنوان داده می‌گیریم، مردم بخاطر این، فشار تحمل کردند و خون برای آن داده شده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: البته ما اشتباه هم زیاد کردیم و به مردم زیاد هزینه وارد کردیم. نباید از جیب مردم هزینه بدهیم.
ظریف همچنین گفت: من مدافع برجام نیستم، مدافع جمهوری اسلامی هستم. باید از منافع ایران در برجام دفاع کنم نه از منافع برجام در ایران.

ظریف در بخش دیگری از اظهاراتش عنوان کرد: معتقدم کسانی که بیشترین سر و صدا علیه آمریکا در فضای رسانه‌ای می‌کنند بیشترین اعتقاد را دارند که آمریکا قدر قدرت است.

وزیر خارجه همچنین گفت: امید به دیگری داشتن سم مهلک است.

وزیر خارجه خطاب به فعالان فضای مجازی بیان کرد: از وزارت خارجه توقع نداشته باشید به جای اینکه روی برند ایران کار کند، روی برند وزارت خارجه کار کند.

ظریف در پاسخ به سوال یکی از حاضران خاطرنشان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت ما را حفظ کرده است.

وی همچنین پرسید: من چه زمانی گفتم امضای جان کری سند است؟ یک نقل قول از من بیاورید که من این را گفته باشم.

رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: وظیفه وزارت خارجه دفاع از ایران است. وظیفه من دفاع از ظریف نیست.

ظریف افزود: به من اتهام و افترا نزنید. من گفتم شما از بنده امضا خواستید، من امضا آوردم. دستوری که به من داده شده بود که اوباما امضا کند که من امضا گرفتم. من هیچ زمانی نگفتم امضای جان کری سند است.

وی خاطرنشان کرد: مذاکره با اعضای دایم شورای امنیت برای بیرون آمدن از قطعنامه شورای امنیت، یک ضرورت بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار