ترامپ: تحریم ترکیه بهتر از جنگیدن در منطقه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۶۱۴

ترامپ: تحریم ترکیه بهتر از جنگیدن در منطقه است

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد وضع کردن تحریم علیه ترکیه بهتر از این است که کشورش را درگیر جنگ در سوریه کند.
ترامپ: تحریم ترکیه بهتر از جنگیدن در منطقه است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسکای‌نیوز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه تصمیم خود برای خارج کردن نیرو‌های آمریکایی از سوریه را منطقی خواند و تأکید کرد که وضع تحریم علیه ترکیه به دلیل حمله نظامی این کشور به شمال شرقی سوریه پس از خروج نیرو‌های آمریکایی، بهتر از این است که آمریکا خودش را درگیر جنگ در سوریه کند.

ترامپ که در کاخ سفید با خبرنگاران سخن می‌گفت، در ادامه اظهار داشت: «ما یک مأمور پلیس نیستیم. زمان آن رسیده که ما به خانه برگردیم. اگر ترکیه می‌خواهد به سوریه برود، این یک مسئله بین ترکیه و سوریه است. این دیگر مشکل ما نیست.»

وی درباره احتمال افزایش نفوذ روسیه در سوریه پس از خروج نیرو‌های آمریکایی نیز تصریح کرد: «ما مشکلی با اینکه سوریه از روسیه کمک بگیرد، نداریم. آمریکا همچنین از مذاکرات درباره اوضاع سوریه حمایت خواهد کرد.»

رئیس‌جمهور آمریکا درباره وضعیت کلاهک‌های هسته‌ای آمریکا (ناتو) در سوریه نیز گفت: «ما از امنیت سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در ترکیه اطمینان داریم.»
پربازدیدترین آخرین اخبار