آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۷۸۶
همتی در گفتگو با دانشجو:

هفت‌خان‌های سیستم اداری با تشکیل «وزارت‌ بازرگانی» افزایش می‌یابد

دبیر قرارگاه احمدی روشن یزد گفت: با تشکیل وزارت بازرگانی، هفت خان‌های سیستم اداری افزاش یافته و تولید کننده‌ها باید برای انجام کار‌های اداری خود از چندین خان جدید عبور کنند.

همتی، دبیر قرارگاه احمدی روشن یزد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون تشکیل وزارت بازرگانی و ضرر و زیان‌های آن گفت: تشکیل وزارت بازرگانی دارای مغایرت‌های قانونی و عواقب خاصی است، که از جمله آن مغایرت با قانون ششم توسعه، سیاست‌های کلی قانون اساسی، سیاست اقتصاد مقاومتی، سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران و جامع کشوری است. این سیاست موجب افزایش تعداد کارمندان در ادارات خواهد شد.

دبیر قرارگاه احمدی روشن یزد افزود: با تشکیل این وزارتخانه، خان‌های سیستم اداری افزاش یافته و تولید کننده‌ها میبایست برای انجام کار‌های اداری خود از چندین خان جدید عبور کنند.

وی از عواقب بوجود آمدن این وزارتخانه این‌طور گفت: عواقبی که با تشکیل این وزارتخانه بوجود می‌آید این است که هزینه‌های عمومی به شدت افزایش خواهد یافت و همچنین به دلیل زمان بر بودن تفکیک وزارت‌خوانه وزارت صنعت و معدن و تجارت و وزارت جهادکشاورزی، موجب مختل شدن مقداری از این واردات و صادرات برای مدت زمان طولانی خواهد شد.

همتی خاطر نشان کرد: اخیرا نیز آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان، در این باره صحبتی داشته است. موضوع وزارت بازرگانی که عمدتا واردات را دربرمی‌گرد آسیب جدی را به تولیدات داخلی وارد کرده و با سیاست اقتصاد مقاومتی کاملا در تضاد است و نیز به جای حمایت از تولیدات داخلی و ملی و رونق آن، بروی واردات متمرکز شده است.

دبیر قرارگاه احمدی روشن یزد تصریح کرد: موضع و سیاست دوبت اینگونه مطرح است که اغلب وقت خود را روی واردات مایحتاج کشور می‌گذارد و پس از آن به بحث تولید می پردازد، که این سیاست هم مخالف نظرات رهبری و هم مخالف سیاست‌های کلان اقتصادی کشور است.

وی بیان کرد: از دیگر مواردی که به آن ایراد و اشکالاتی را وارد است، عدم پاسخگویی دولت به مجلس بوده که مشخص نیست که آیا تجارت شکست خورده و یا واردات و صادراتی که تا به حال انجام شده درست نبوده است؟ که دولت باید نسبت به آن در مجلس پاسخگو باشد.

همتی در ادامه اظهار کرد: موردی که پیش می‌آید این است که تا به امروز با شکل گیری قانون تمرکز، وزارت کشاورزی می‌داند که چه میزان نیاز به گندم دارد و چه میزان داخل کشور در حال تولید است و یا چه مقدار می‌بایست وارد شود و این اتفاق امروز باعث شده تا تعادل در داخل کشور ایجاد شود، اما زمانی که این وزارتخانه ایجاد شود و دچار چند دستگی شود، موجب برهم خوردن این تعادل خواهد شد.

دبیر قرارگاه احمدی روشن یزد افزود: مجلس تشکیل این وزارت خانه را تصویب کرده، اما شورای نگهبان در حال حاضر آن را تایید نکرده است. با توجه به اینکه این طرح دارای اشکالاتی با قانون اساسی و سیاست‌های مشخص شده توسط رهبر انقلاب است، شورای نگهبان می‌تواند تشکیل این وزارت خانه را رد کند.

وی ادامه داد: از آقای جنتی تقاضا داریم تا نتایج را به مردم اعلام کنند و اگر قرار است بپذیرند چرایی آن را مطرح کنند و مواردی را که نقض قانون بوده را شرح دهند که چگونه حل شده است و اگر قرار بر عدم تایید آن است که دیگر مساله‌ای نیست و بسیار خوب خواهد بود. پیشنهادی که می‌توان به مجلس داد این است که وزارت بازرگانی در همان وزارت صنعت و معدن و تجارت بماند تا فعالیت خود را اینگونه ادامه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار