جشنواره ملي جوان ايراني بايد ادامه يابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۰۳۳
وزير ارشاد:

جشنواره ملي جوان ايراني بايد ادامه يابد

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: سازمان ملي جوانان با برگزاري جشنواره ملي جوان ايراني به فعاليت‌هاي اين سازمان، تحرکي دوباره بخشيده است و اين جشنواره بايد ادامه پيدا كند. 

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، سيد محمد حسيني، شب گذشته در مراسم اختتاميه  جشنواره هنرهاي تجسمس جشنواره ملي جوان ايراني در تالار وحدت گفت: همان‌طور که در شوراي عالي جوانان تصويب شده همه دستگاه‌هاي اجرايي کشور بايد براي کشف استعدادهاي جوان از جاي جاي ايران کمک کنند تا ميداني براي بروز و بهره‌گيري بيشتر از نخبه‌ها و آثار توليدي باشد.

وي ادامه داد: پيگيري و انجام اين کار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بر عهده معاونت هنري است. بر اين مبنا بايد تلاش کنيم تا توليدات هنري در اختيار همه دستگاه‌هاي اجرايي قرار بگيرد و در سطح بين‌الملل نيز ارائه شود. براي انجام اين کار نيز دفاتر معاونت هنري در خارج از کشور در تلاشند تا اين هدف را محقق سازند چراکه به نظر من ما در ايران، مشکلي در توليد و خلق اثر نداريم و از نظر کمي، سيري سعودي را طي مي‌کنيم بلکه تنها بايد براي استفاده از اين آثار تلاش بيشتري کنيم.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پايان تاکيد کرد: حضور هنرمندان جوان در جشنواره‌هاي هنري، آينده درخشاني را براي هنر ايران ترسيم مي‌کند و هنر ايران بايد جايگاه بالاتري در دنيا داشته باشد چون ظرفيت کسب اين جايگاه در هنر و هنرمندان ايراني وجود دارد اما اين هدف بايد با همکاري همه سازمان‌هاي اجرايي و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي صورت بگيرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار