به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی طرح ادعایی توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیرامون ارائه اطلاعاتی در خصوص شرکتهای ارزش افزوده به دستگاه قضایی، جواد جاویدنیا، سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور بیان کرد: موضوع عنوان شده ارتباطي با جوابيه ساعتي پيش ندارد. سال گذشته پنج شرکت متخلف توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی شده است که پرونده این موضوع در حال رسیدگی است .
سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برای احراز تخلفات باید ادله موجود فنی مورد بررسی قرار گیرد، نیاز به بررسی تخصصی داریم، آنچه که از سوی وزارت ارتباطات اعلام شده ادعاي تخلف گسترده و ۹۰ درصدی حدود ۵۰۰ شرکت است که با توجه به معرفی پنج شرکت آن هم در سال گذشته از سوی این وزارتخانه، این پنج شرکت، ۹۰ درصد شرکتهای مذکور نیست و بسیار کمتر است. چيزي كه عنوان و بر آن تاكيد هم مي شود اين است اسناد تخلفات ادعايي ۹۰ درصدی را ارسال نماييد.
وی گفت: درخواست روشن اين است مستندات تخلفات ادعايي هرچه زودتر ارائه شود اين مستندات هم مربوط به همين موضوع ادعا شده باشد اگر واقعا مستنداتی وجود دارد که ۹۰ درصد این ۵۰۰ شرکتی که اعلام شده تخلفات گستردهای دارند، قطعا پس از بررسی فنی و جمعآوری مستندات، مورد بررسی و برخورد قضایی فوري قرار میدهیم.
وی ادامه داد: نکته دیگر این است که در آن زمان كه كه نامه معرفي پنج شركت ارسال شده پیامک تایید دو مرحلهای وجود نداشته و امکان اینکه افراد بدون اطلاع عضو این سرویسها شوند بیشتر بوده، اما از آن زمانی که پیامک تایید دو مرحلهای فعال شده است بعد از آن چه مستنداتی در خصوص این موضوع وجود دارد، این نکته حائز اهمیتی است.
جاویدنیا تصریح کرد: سئوال اینجاست که اگر وزارت ارتباطات در همان زمان به کلاهبردار بودن شرکتهای ارزش افزوده پی برده بوده چرا نامه و مستنداتي درخصوص این تخلفات ۹۰ درصدی ٥٠٠ شرکت فعال این حوزه دریافت نکردیم.
البته تعداد این شرکتها تا ۷۰۰ شرکت و اشتغال ایجاد شده آنها حدود ۳۰ هزار نفر اعلام شده است که دستور داده شده است تعداد دقیق این شرکتها و تعداد شاغلان آنها به همراه مستندات تخلفاتشان ارسال گردد.