به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به کمبود دستمزد اساتید دانشگاهی گفت: متأسفانه یکی از مهم ترین مشکلاتی که امروز در دانشگاه ها وجود دارد مقوله درآمد کم اعضای هیأت علمی است که معیشت آنها را دچار خلاء کرده است که باید در این رابطه دولت یک تصمیم جدی و حمایت گسترده ای را انجام دهد.
* برای حفظ و نگهداری سرمایه انسانی دولت گام بردارد
وی افزود: امروز بیشتر فارغ التحصیلان مقطع دکتری دانشگاه ها به راحتی در کشورهای خارجی پذیرش می شوند و تخصص خود را در اختیار آنها قرار می دهند که این موضوع به تنهایی از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید برای حفظ و نگهداری سرمایه انسانی گام موثری از سوی دولت برداشته شود.
* جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی با حقوق 4 تا 5 هزار دلاری
حسینی تصریح کرد : در حال حاضر فارغ التحصیلان دانشگاهی ما با حقوق 4 تا 5 هزار دلاری در کشورهای خارجی و حتی کشورهای همسایه مشغول به کار می شوند که اگر این روند ادامه یابد نظام آموزشی رابا مشکل جدی رو به رو خواهد کرد.
* اساتید جوان بیشتر از دیگر اعضای هیأت علمی در کشورهای خارجی جذب می شوند
وی ادامه داد: اکنون بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاه های تهران ، شریف و امیرکبیر به دنبال موقعیت شغلی درجه یک در کشورهای خارجی هستند چراکه با درآمد دانشگاههای داخلی نمی توانند حتی اجاره خانهشان را بپردازند، این در حالی است که اساتید جوان بیشتر از دیگر اعضای هیأت علمی در کشورهای خارجی جذب میشوند.