آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۲۵۱۲
عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی:

مرگ بر آمریکا دفاع از هویت، منافع و ملیت ماست

مهدی رحمانی گفت: آمریکایی‌ها دست ما را از منافع کشورشان قطع نکردند، ما تنها از منافع و ملیت خودمان بر مبنای قرآن دفاع می‌کنیم که این دفاع یک شعار دارد؛ مرگ بر آمریکا.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (شکست هیمنه پوشالی آمریکا و توطئه‌گری و سلطه‌جویی‌های کاخ سفید و چرایی شعار مرگ بر آمریکای ملت ایران) با حضور دکتر مهدی رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی روانه آنتن شبکه رادیو گفتگو شد.

مهدی رحمانی درباره شعار مرگ بر آمریکا اظهار کرد: می‌خواهم به این شعار از دو جنبه نگاه کنم، قطعا نگاه به این شعار می‌تواند مطالب مهمی را برای ما داشته باشد. شعار «مرگ بر آمریکا» یک مرگ بر استکبار دارد و یک مرگ بر سیاستمداران ایالات‌متحده. این مرگ بر استکبار به صورت عام یک مصداقش ایالات‌متحده است، دعوایش از زمان آدم آغاز شده و این‌که مدعی و منکر آن کیست باید به آدم، خدا و شیطان برگردیم.

وی افزود:، اما شعار «مرگ بر آمریکا» در چند دهه گذشته برای ما، یک شعار ایدئولوژیک و مبنایی است، زیرا استکبار که به دنبال غرور، کبر و خودبرتر بینی است، در ماهیت این خلقت جایی ندارد. ما در تاریخ قرانی علل پیدایش استکبار را داریم، علل آن قدرت، ثروت و فقر فرهنگی و پذیرش آن از سوی مستضعف و توهم برتری در آفرینش است، چنین وضعیتی راه‌های مقابله‌ای دارد که باید به آن راه‌های مقابله پرداخت که یکی از راه‌های مقابله با استکبار مقاومت است.

عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: مصداق امروزی و در عصر ما از استکبار، شیطان بزرگ به فرمایش امام خمینی (ره) آمریکاست و ایران از چه زمانی به مقابله با استکبار برخاسته، از سال ۱۳۳۲ مرگ بر آمریکا آغاز شده است که این شعار ذو وجهتین است، یعنی دو صورت دارد؛ که یک صورت آن در داخل علیه نظام استبداد داخلی ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی است و یک جنبه شکست استعمار خارجی. شاید ما این جنبه را از لحاظ تاریخی از عطف انقلاب کمتر نگاه کردیم؛ لذا وقتی سال ۵۸ لانه جاسوسی توسط دانشجویان خط امام به تسخیر درآمد، امام از آن به عنوان انقلاب دوم یاد کردند.

مهدی رحمانی گفت: چرا مرگ بر آمریکا می‌گوییم، چون آمریکا دستش دائم در منافع ملت بود. به طوری که آمریکا تمام زیرساخت‌هایش را از نفت منطقه به ویژه ایران درست کرد. حال باید پرسید چرا ایران استعمارگر را بیرون کرد؟ چرا آمریکای استعمارگر ناراحت شد؟ یکی از دلایلش این است که نظام شاهنشاهی، محمدرضا پهلوی برای آمریکا ژاندارم منطقه بود. حال باید دید ما با آمریکایی‌ها دعوا داریم یا آن‌ها با ما دعوا دارند؟ مرور تاریخ ما نشان می‌دهد در طول تاریخ با هیچ‌کس دعوا نداشتیم، اما مدافع و مقاوم خوبی بودیم. ضمن اینکه ما در منطقه آمریکا نیستیم، ان‌ها هزاران هزار فرسنگ از کشور خود دور شدند و چشم طمع به منافع کشور ما دوختند.

وی افزود: بنابراین آمریکایی‌ها دست ما را از منافع کشورشان قطع نکردند، ما دست آن‌ها را از ایران قطع کردیم، زیرا آن‌ها دست‌درازی و در سیاست داخلی ما مداخله کردند. آمریکایی‌ها بودند که در دهه ۳۰ دولت ملی شدن صنعت نفت را با کودتا سرنگون کردند؛ لذا ما اقدامی علیه آن‌ها نداشتیم و برای همین مشخص است که دزد کیست و ما تنها از هویت، منافع و ملیت خودمان بر مبنای قرآن دفاع می‌کنیم که این دفاع یک شعار دارد؛ مرگ بر آمریکا.

عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی در مصاحبه با رادیو گفتگو بیان کرد: لذا مرگ بر استکبار فقط آمریکا نیست، یک جایی انگلیس، فرانسه و اسرائیل است. مرگ بر استکبار به طور کلی، یعنی کسی که مردم و ملت‌ها را حساب نکند و بخواهد خون ملت‌ها را برای ترقی خودش بمکد و به کبر خودش برسد. ما در ایدئولوژی، فرهنگ و اخلاق اسلامی خودمان با این جرثومه مشکل داریم. اگر امروز مرگ بر آمریکا می‌گوییم، چون نماد استکبار در عصر ما شیطان بزرگ، آمریکاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار