
در گفتگو با دانشجو مطرح شد
دانشجویان دانشگاه اراک از آذری جهرمی و زرآبادی برای مناظره دعوت کردند
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک گفت: از وزیر ارتباطات و نماینده مردم قزوین در مجلس برای مناظره دعوت کردهایم و تا این لحظه حمیده زرآبادی دعوت ما را پذیرفته است.
یونس کریمی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از دعوت این تشکل از وزیر ارتباطات و نماینده مردم قزوین برای مناظره دعوت کرد و گفت: انجمن اسلامی دانشجویان مستقل از آقای آذری جهرمی و خانم حمیده زرآبادی پیرامون حواشی پیش آمده در مورد برخی ادعاهای این دو بزرگوار نسبت به یکدیگر دعوت به مناظره کرد.
کریمی بیان کرد: ما همواره با حفظ استقلال خود بدون جهتگیریهای سیاسی برآمده از روی تعصب، حامی ایجاد فضای گفتگو برای همه افراد و طیفهای سیاسی در فضای مبتنی بر اخلاق و عقلانیت بوده ایم.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک گفت: تا این لحظه خانوم حمیده زر آبادی دعوت ما را برای حضور در دانشگاه قبول کردند و انتظار داریم اقای آذری جهرمی دعوت ما را پذیرا باشند و تمام سعی ما بر این است تا با پوشش رسانهای گسترده نتایج این جلسه را به بهترین شکل منتشرکنیم.
در متن این نامه آمده است:
همواره یکی از رسالتهای جنبش دانشجویی، فراهم کردن موقعیتهایی بوده است که در آنها زمینه شفافیت عملکرد و گفتار مسئولین و خدمتگزاران ملت شریف فراهم شود.
با توجه به حواشی اخیر پیش آمده پیرامون برخی ادعاهای حضرات عالی نسبت به یکدیگر، به منظور شفافیت موضوعات مطرح شده برای افکار عمومی و با توجه به دعوت خانم زرآبادی از آقای آذری جهرمی به مناظره پیرامون این موضوعات، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک از دو بزرگوار دعوت به عمل میآورد تا در فضایی سالم، بی طرف و شفاف در دانشگاه اراک به مناظره بنشینند و هر یک از بزرگواران با دلایل منطقی و مستند به دور از جو و دعواهای سیاسی در مقابل قشر نخبگانی جامعه به گفتگو بپردازند.
امید است با احترام به افکار عمومی دعوت ما را بپذیرید و در فضایی مبتنی بر اخلاق به روشنتر شدن هر چه بهتر حقایق کمک کنید.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.